Ga naar inhoud

escaraba

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

escaraba's prestaties

  1. http://www.raidsonic.de/products/external_cases/soho_raid/index_en.php?we_objectID=1007
  2. Omdat ik ze er zelf heb ingestoken en de ice boy op raid 1 heb ingesteld. Ik heb ze nu beiden terug is de sharkoon zitten. en of ik er nu 1 of 2 opstart ik blijf maar 1 schijf zien in mijn pc. Als ik een bestand copier neer E dan staat het bestand ook op de 2 schijven. Maar zie eens naar mini tools, die zegt dus dat ze maar 749 gb groot zijn. Gr Kevin
  3. Ok zal ik doen, Zal wel voor morgen zijn. Maar ze zitten nu ook in en raid 1 opstelling in de ice box.
  4. Alles werkt nu zoals het moet. Het topic mag van mij gesloten worden. Al blijft het wel raar dat het niet lukte de schijf via usb volledig te benutten. Bedankt voor alle hulp.
  5. Ligt blijkbaar aan MBR. Dan maar terug naar GBT?
  6. Ik kan de partitie maar 2048 gb groot maken, groter gaat niet. Ik kan er 2 maken maar dan zie ik dus ook 2 verschillende schijven bij mijn pc. Dit is natuurlijk geen ramp maar is het mogelijk een partitie te maken van de hele schijf?
  7. Hallo Droske, Geen probleem, ben nu al weer wat wijzer geworden. Het is me zonet echter gelukt de volledige ruimte terug te "zien" zie afbeelding. Ik had de schijven uit mijn nas gehaald om ze in een "icy box" in raid 1 te laten draaien. Heb dit zonet gedaan en heb nu (na verschillende keren op de reset button te drukken) zogezegd 1 schijf van 2793 gb Deze is echter nog niet te zien bij Deze pc. Zou u mij miss willen zeggen wat ik juist moet doen nu zodat het van de eerste keer juist is? Alvast bedankt.
  8. Ben vergeten op apply te klikken. Ik krijg nu ineens 2 meldingen als ik de 2 schijven opstart.
  9. Heb hier nog een ander programma gevonden dat blijkbaar meer info geeft dan mini tool. Ben je hier iets mee?
  10. http://speccy.piriform.com/results/xpTV5DRWKPz48UuwdUrzJZP
  11. Ik wou de schijf die ik "dacht" geformatteerd te hebben via de tv eens te formateren om te zien of deze dan terug 3 TB zou hebben. Ik heb deze ook nog in 1,5 TB versie of "schijf 4" mocht dit helpen. Is het normaal dat er bij "used" staat dat de hd zogezegd volledig vol staat? en niet wat er effectief gebruikt is zoals bij schijf 1 (c schijf) Gr Kevin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.