Ga naar inhoud

jantjeschelling

Lid
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jantjeschelling

  1. kijk , en zo wordt ook ik met de dag wijzer !! , bedankt
  2. ziet er prima uit, alleen moet ik nog proberen om bij "Saldi" weer waardes te krijgen. jantjeschelling_Formules_V2 (1).xlsx
  3. Helaas , ik moet over 10 minuten naar mijn werk. ben zeker nieuwsgierig . gaat zo spoedig mogelijk kijken . zal vrijdag of zaterdag worden . in ieder geval alvast bedankt, ik laat zeker van mij horen !.
  4. minuten kunnen oplopen tussen 3000-4000 of dagen van 400 tot 500
  5. Dit is de oplossing die ik kan verwerken. Zo kan iedereen er simpel gebruik van maken. Correctie`s in tijden worden toegepast en de opties hoeven niet aangepast te worden. dus "plug and play" bedankt , ik ga hier gebruik van maken !. 👌
  6. ja , ik heb het nu gezien. werkt perfect alleen de meeste gebruikers hebben al moeite om de opties te wijzigen . want er moet worden opgeslagen met excel met macro, en die moeten tevens ook geactiveerd worden via opties . want standaard staat deze uit. dit is voor de meeste gebruikers een handicap. Je weet , als je een nieuwe tv koopt gaat bijna bij iedereen gelijk de stekker in het stopcontact, en men probeert gelijk alles uit zonder de handleiding te lezen. Dus ik zoek eigenlijk een oplossing die voor iedereen direct werkbaar is. Men wil het bestand openen en of opslaan , maar extra instellingen wordt al gouw iets teveel. Maar ik ga zeker en vast uw oplossing bij mijzelf direct gebruiken, hiervoor alvast mijn dank voor uw inzet.
  7. zo hallo , klinkt moeilijk. maar ik probeer morgen een weg te banen. ik hoop dat ik er uit kan komen. moet morgen weer vroeg uit bed. maar ik ga zeker aan de slag. want ik ben zeker wel nieuwsgierig. tot zover alvast mijn dank !.
  8. inderdaad bij tekort 2018 werkt het ook , geweldig alleen bij tegoed 2019 doet die het nog niet corrigeren. bij de cellen j3:n8 zouden deze correctie`s van toepassing moeten zijn alleen weet ik nu nog niet hoe dit is opgelost !. ik zoek me rot !
  9. heb mijn best gedaan om te vinden hoe u dat voor elkaar heb gekregen. Want ik wil het ook op de andere cellen toepassen . Maar mij is het nog niet gelukt !!, om dit ook bij de andere cellen toe te passen..
  10. geweldig, dit scheelt weer rekenwerk !. geen idee wat er veranderd is ! bij tegoed 2018 werkt alles perfect bij tekort 2018 niet, zodat het totaal (saldi) hekjes laat zien als ik weet wat er veranderd is kan ik het zo aanpassen. heerlijk, weer een probleem opgelost. bijvoorbaat al mijn dank voor u inzet !
  11. ik had gehoopt dat de oplossing zou zijn bij.... == celeigenschappen/cellen opmaken/aangepast misschien dat daar de oplossing zou kunnen liggen door een andere Type: te plaatsen
  12. hier de bijlage, met opmerkingen. ploeg 1 voor verzending.xlsx
  13. ik snap de reactie !! wanneer iemand 222:85 invoerd , zou er automatisch 223:15 moeten kunnen verschijnen. maar hij doet dit wel goed, wanneer de uren:minuten niet later (of meer zijn) zijn dan 24:59. in ons systeem worden uren en minuten zo weergegeven. je moet dan zelf de uren : minuten zelf aanpassen.
  14. ===== invoeren van uren:minuten ======= cellen opmaken == aangepast == :mm tot een invoer van 24:59 klopt het nog (minuten groter dan 59 dan wordt er 1 uur bijgeteld) Maar bij invoer 24:60 wordt er geen uur bijgeteld Men voert vaak uren:minuten in zoals 233:85 , het zou geweldig zijn als in diezelfde cel automatisch 234:15 komt te staan. m.vr.gr. Jantje
  15. GELUKT !!, heerlijk, bedankt !! heb microsoft support doorlopen en uiteindelijk een aanvulling in mijn register geplaatst. alles werkt weer perfect. bedankt voor uw inzet !!. hier zat de oplossing https://www.msoutlook.info/question/242 01.bmp
  16. office is up to date . ben nu microsoft support aan het nalopen, deze bied veel mogelijkheden. dus zodra als ik alles gedaan hebt dan laat ik het u zeker weten.
  17. ik zet bijvoorbeeld gewoon een vorm of afbeelding neer , en die link ik dan bijvoorbeeld naar een ander document of andere afbeelding.
  18. ook in word werkt het niet En ik maak gewoon een hele simpele link. Bijvoorbeeld naar een foto of pdf document . Die zich dan bevind op dezelfde schijf maar geef toch steeds die foutmelding. en ik werk ook niet op een thuisnetwerk. bizar !
  19. ja , dat heb ik ook al gedaan. daarna de hele microsoft versie eraf gehaald , daarna alles gecleand met ccleaner . en op nieuw geherinstalleerd. ook even gekeken op mijn laptop maar daar doen de links het ook niet, ook met dezelfde melding. pc en laptop wordt alleen thuis prive gebruikt
  20. alles doorgenomen maar helaas. vaak wordt de nadruk gelegd op linken naar bijvoorbeeld een web-site maar mijn linken worden gelegd naar documenten, en zelf dat gaat niet meer !.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.