Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Karimsky

Lid
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Karimsky

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik moet dan nu wel weten welke grafische kaart ik moet kopen en de bijbehorende Driver. Heb daar namelijk geen verstand van?
 2. Danku voor de moeite ik gebruik de computer eigenlijk alleen voor school en soms om series erop te kijken of YouTube. Voor de rest game ik er niet op, heb inderdaad die versie van Acer met de kleine kast. Ja voor de rest als dit echt de oorzaak zou zijn moet ik dus zn grafische kaart kopen en de bijbehorende Driver installeren en dan is het probleem verholpen?
 3. Niet echt een antwoord waar ik op zat te wachten er moet namelijk een oorzaak zijn voor dit probleem. Alle instructies die jullie mij hebben gegeven heb ik uitgevoerd, maar heb nog steeds niet het gevoel dat we een stap verder zijn. Dat ik terug naar Windows 7 had kunnen gaan had ik mij ook kunnen bedenken, maar ik wil Windows 10 behouden.
 4. Ik wil trouwens ook even aangeven een punt dat denk ik wel belangrijk is namelijk: Ik had hiervoor op dezelfde pc Windows 7. Waarbij zich dit probleem niet voordeed. Daarna heb ik gratis via windows zelf kon je hem overlaten zetten naar Windows 10, toen begon dit probleem. Heb zo maandenlang de pc gebruikt totdat ik naar een ''monteur'' ben gegaan. Die heeft mijn computer helemaal clean gemaakt en een nieuwe Windows 10 pro opgezet. Maar het probleem kwam nog steeds voor. Dus ik wil aangeven dat misschien de oorzaak niet in de computer zelf zit, maar het aan Windows 10 ligt? Maar jullie zijn de professionals dus ik volg jullie instructies, het is meer hoe ik erover denk.
 5. speccy die toont toch aan om welk model het gaat? ik denk anders dat je dit dan bedoeld?
 6. Ik heb wat ontdekt van de graden die is namelijk in de bios hoger dan wat speccy zegt zie afbeelding. Ik heb de graden van de processor vergeleken met die van de bios en dat komt niet overeen. Ook niet van de moederbord is 15° en opslag (SATA) is 42° dus hoe is dit verschil te verklaren? En zou dat de oorzaak zijn van dit probleem?
 7. Dit is het van binnen ik zie niet wat ik kan ontkoppelen?
 8. Ik heb dit aan de achterkant zitten, zie afbeelding. Ik moet hem dus open maken maar waar zit die kaartlezer dan?
 9. Ja dit was gewoon goed, dus wat is de volgende stap? Alles blijkt goed te zijn. Maar het komt nog steeds voor het probleem. Met vriendelijke groet, karimsky
 10. Het bestand van 12 uur geüpload. Het deel met wininit kon ik niet vinden, dus heb dat niet uit kunnen voeren. 12uurLog.evtx
 11. Er is een resultaat weergegeven alleen begrijp ik het stuk tot wininit niet
 12. Hierbij de bestanden AppLog.evtx SysLog.evtx
 13. Hier een afbeelding van de waarden in mijn bios. Heb namelijk gelezen dat het te maken kan hebben met voltage in je bios, ik kan deze alleen niet aanpassen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...