Ga naar inhoud

MenerekeVerbaal

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MenerekeVerbaal's prestaties

  1. Dank voor je antwoord. Echter, probleem is niet de herinstallatie, dat gaat probleemloos. Ik deed de chkdsk inderdaad als eerste na de clean install, die leverde geen probleem op, het ligt dus niet aan een slechte sector op de HDD, vandaar ook mijn vraag. De persoon die me de PC doorgaf, gaf aan dat ze een melding kregen omtrent GPU voorafgaand aan de crash, welke melding wist ze niet precies. Aangezien de crash na de clean install ook optrad na een driverupdate van de GPU, leidt dat me er toe te denken dat het probleem GPU-gerelateerd is, echter, ik ben niet zeker. De PC beschikt niet over de juiste voeding, meerbepaald de juiste connector, om mijn GPU te voeden, anders kon ik die bij wijze van test er in mounten. Vandaar de vraag of iemand ooit al een keer te maken had met dit soort 'bricked' scherm, dat is nieuw voor mij. Groeten.
  2. Beste, Ik kreeg een DELL XPS 8100 ter reparatie. Aanmelding was het niet opstarten van Windows 10. Na aantal tests besloten te formatteren, echter, na installatie van bijkomende drivers etc. loopt PC terug vast. Tussen het laden van de BIOS en het opstartscherm van Windows10, waar het load screen zou moeten verschijnen, krijg ik onderstaand 'bricked' beeld te zien (zie foto), ook na het formatteren. Ik flashte de BIOS, probleem en scherm bleef bestaan, ik deed een checkdisk ('chdsk'), op de HDD zijn geen foute sectoren. Iemand enig idee wat onderstaand scherm veroorzaakt, GPU? Groeten, Jeroen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.