Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Sarinahoogendam

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Sarinahoogendam

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Door de update naar windows 10 is er iets niet goed gegaan met mijn accounts. Ik had twee accounts, namelijk 'kinderen' en mijn eigen account, 'Sarina' als hoofdaccount. Na de update bleek dat alleen de bestanden van het kinderaccount overgezet waren. Via windows old gelukkig nog wel mijn bestanden zoveel mogelijk kunnen terug zetten, maar in windows 10 liep alles via het pad 'kinderen' in plaats van direct via mijn hoofdaccount. Dat vond ik heel irritant. Uiteindelijk heb ik het account 'Sarina' het hoofdaccount dus (dat via het pad /kinderen/) liep verwijderd, nadat ik de bestanden had overgezet op een nieuw account 'Sarina Hoogendam'. Helaas bleek daarna alles weg te zijn, het account 'Sarina Hoogendam' was leeg en voor 'Sarina' had ik geen rechten meer. Uiterste noodgreep gedaan en systeemherstel ingezet. Helaas na herstel nog steeds mijn hoofdaccount kwijt, Kan ik mijn oude account nog weghalen? Groetjes, Sarina.
 2. Fijn! Ik heb nu nog alleen het probleem van mijn verdwenen account, en je zei iets over herstelpunten. In windows 10 kan ik maar moeilijk navigeren. Vroeger kon je een datum voor een herstelpunt kiezen, nu alleen maar of je wil herstellen met of zonder behoud van bestanden. Hoe kan ik goede herstelpunten maken, of herstelpunten wissen? En zal ik voor mijn verdwenen account een nieuw topic starten?
 3. Hallo Kape, Ik heb AdwCleaner gedaan en dit zijn de logs.... AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S1].txt
 4. Ik heb de computer opnieuw opgestart en dit gevonden. Ik hoop dat dit het goede bestand is. zoek-results.log
 5. Kan het kloppen dat dit programma uren duurt? Hij zegt als ik runscript aanklik dat hij nog bezig is. Het programma sluiten en opnieuw opstarten lukt niet, dan zegt hij ook weer dat hij bezig is en krijg ik hetzelfde scherm. Moet ik meer geduld hebben of gaat er iets mis?
 6. Hallo Passer, Hartelijk dank voor het snelle antwoord. Ik heb het programma gedraaid naar de logfiles kon ik niet terug vinden nadat ze opgeslagen waren. Heb ze nu dus maar even in een document geplakt. Ik zag bovendien dat mijn windows 10 niet geactiveerd was? Ik weet zeker dat ik hem wel geactiveerd heb. Als ik niet had gekeken naar de bits versie had ik het niet eens geweten. Ik hoop niet dat dat een probleem is? Logfile 15-10-2016.docx
 7. Hallo, ik heb een tijdje terug malware op mijn computer gekregen. Tech-connect.biz die mijn internet explorer hackte. Na veel gedoe dacht ik dat ik hem verwijderd had. Vorige week klikte ik op een link van post.nl en kwam ik erachter dat het ook malware was. Ik liet comodo meteen mijn computer scannen, maar ontdekte dat Comodo niet (meer) werkte. Ik heb toen alle bestanden op usb sticks gezet en windows 10 opnieuw laten starten, zonder behoud van bestanden. Gek genoeg waren de bestanden toch nog aanwezig na deze refresh. Comodo opnieuw geïnstalleerd en die haalde er malware uit, bleek toch die tech-connect.biz te zijn. In quarantaine gedaan en verwijderd. Vandaag kreeg ik er een nieuw probleem bij en het oude probleem terug. Ik zat namelijk met de gebruikersaccounts te worstelen. Sinds de update naar windows 10 loopt alles via een kinderaccount in plaats van via mijn hoofdaccount. Dat vond ik heel irritant. Bestanden dus overgezet en hoofdaccount (dat via het pad /kinderen/ liep verwijderd. Daar heb ik spijt van als haren op mijn hoofd want nu zijn alle bestanden alsnog weg en is mijn account leeg. Uiterste noodgreep gedaan en systeemherstel ingezet. Helaas na herstel nog steeds mijn hoofdaccount kwijt, maar nog erger, de malware weer terug en comodo weer niet functioneel. Ik ben nu ten einde raad. Wat moet ik doen? Als ik weer systeemherstel doe raak ik zeker alle bestanden kwijt, of zijn die echt weg? En hoe diep zit die malware nu in mijn computer? Want comodo is duidelijk aangetast. Ik hoor graag wat ik moet doen....
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...