Ga naar inhoud

GES

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

GES's prestaties

  1. Dag Angel Bedankt voor de tip, maar het werkt nog steeds niet. Wat wel vreemd is, is dat de virusscanner de stick wel herkent en vraagt of hij gescand moet worden. Groeten
  2. Dit had ik inderdaad al geprobeerd. Zonder effect.
  3. Dag Angel en Kuoi Angel: Als ik de stick aanklik, kan ik op de stick en bestanden openen. Kuoi: Ik heb Angels tip al meermaals uitgetest, maar het werkt nog steeds niet.
  4. Hey Ik kan hem aanklikken in Deze computer. (verwisselbare schijf)
  5. I.v.m. de USB-stick, via Deze computer werkt het ook niet. Dat had ik ooit al eens geprobeerd. Als ik de stick insteek, gebeurt er nog steeds niets.
  6. Een cd of dvd start terug automatisch op! Alvast bedankt voor de raad! Mijn USB-stick wordt niet automatisch herkend. Ik bedoel hiermee het venstertje waarin o.a. staat: mappen openen enz. Enig idee?
  7. Hallo Als ik een dvd, cd, de USB-stick enz. in de pc steek, starten die niet automatisch op en ik krijg ook niet meer het dialoogvenstertje waarin je kunt kiezen met welk programma je opent. Ik heb dit probleem nog ooit gehad. Na een herinstallatie van de pc was het opgelost, maar een tijdje later was het weer van dat. Weet iemand raad? Bedankt
  8. Ik denk dat het probleem opgelost is: ik heb de modem aangesloten op een andere usb-poort! Een defecte usb-poort herstellen, kan dat? Bedankt voor de hulp!!
  9. modem (niet draadloos): Topcom Webr@cer 850 Ik heb een netwerkkaart in de pc. Ik heb intussen ook de connector (?? - uiteinde van kabel dat in de modem moet) vervangen, maar dit heeft niets geholpen.
  10. De twee bestanden. [ATTACH]2800[/ATTACH] [ATTACH]2801[/ATTACH] Malwarebytes - log.txt Combofix - log.txt
  11. Hier is de logfile. [ATTACH]2799[/ATTACH] hijackthis.log
  12. Mijn pc maakt zonder problemen verbinding met het internet. Maar na 10 minuten valt de verbinding weg. Het pictogram van de verbinding staat er wel nog en alles lijkt erop dat er nog verbinding is. Toch krijg ik telkens een wit scherm met de tekst erop bv. dat het adres niet juist getypt is enz. Daarna kan ik wel nog alles doen op de pc, behalve internet. Als ik dan wil afsluiten, doet hij dat niet meer: ik moet dan resetten. Windows XP (geüpdatet), Internet Explorer geprobeerd, Mozilla Firefox geprobeerd, virusscanner vindt niks, SuperAntiSpyware Professional vindt niks speciaals ... Iemand enig idee?
  13. Ik denk dat het probleem opgelost is. Ik heb in IE de standaardinstellingen terug gezet.
  14. Ik denk dat Rattenvanger zich vergist heeft van discussie. Een uninstall heb ik nog niet geprobeerd, wel een update van IE 6 naar IE 7.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.