Ga naar inhoud

GES

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door GES

  1. Hallo

    Als ik een dvd, cd, de USB-stick enz. in de pc steek, starten die niet automatisch op en ik krijg ook niet meer het dialoogvenstertje waarin je kunt kiezen met welk programma je opent.

    Ik heb dit probleem nog ooit gehad. Na een herinstallatie van de pc was het opgelost, maar een tijdje later was het weer van dat.

    Weet iemand raad?

    Bedankt

  2. Mijn pc maakt zonder problemen verbinding met het internet. Maar na 10 minuten valt de verbinding weg. Het pictogram van de verbinding staat er wel nog en alles lijkt erop dat er nog verbinding is. Toch krijg ik telkens een wit scherm met de tekst erop bv. dat het adres niet juist getypt is enz.

    Daarna kan ik wel nog alles doen op de pc, behalve internet.

    Als ik dan wil afsluiten, doet hij dat niet meer: ik moet dan resetten.

    Windows XP (geüpdatet), Internet Explorer geprobeerd, Mozilla Firefox geprobeerd, virusscanner vindt niks, SuperAntiSpyware Professional vindt niks speciaals ...

    Iemand enig idee?

  3. De laatste tijd willen er geen vensters meer openen in mijn Internet Explorer. Een halfuur lang kan ik gemakkelijk 10 sites openstaan hebben, maar na een tijd openen er nog maar 9, dan 8 7 ... 1 en dan zelfs niks meer. Dan werkt soms Ctrl-Alt-Delete niet meer.

    De enige mogelijkheid is herstarten. Maar na een tijd begint hetzelfde liedje weer.

    Mijn virusscanner is up-to-date en er zijn geen virussen. Ad-Aware kan niks vinden.

    Ik heb Mozilla Firefox ook geïnstalleerd, maar daar is hetzelfde probleem aanwezig.

    Wie kan me helpen?

    Bedankt.

    G. S.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.