Ga naar inhoud

TheBlubKing

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

TheBlubKing's prestaties

  1. Mijn zus haar Asus laptop heeft ook al hele tijd problemen met het verbinden met het internet. Dit is ook wanneer ze verbinding probeert te maken met het internet op haar universiteit en dan terug thuis. Ik heb ook al gezocht naar oplossingen maar vind niet direct de oorzaak van het probleem.
  2. Dankjewel! Zal er zeker eens naar kijken om het mogelijks te vervangen.
  3. Hieronder de gevraagde link naar mijn specs http://speccy.piriform.com/results/KNL76bGmgjJO13bZc4EN4I2
  4. Het crashen is inderdaad gestopt na het poetsen maar het zo me toch verbazen dat dit het probleem was aangezien er bijna geen stof in zat. Misschien heeft het in en uittrekken van alle draden enz. geholpen? Ook nog eens een vlug vraagje, ik heb momenteel een voeding van 330W maar zou ik best een voeding kopen met meer Watt aangezien dit ook wel problemen kan brengen als de voeding wat ouder wordt?
  5. Heb juist mijn pc eens uitgekuist en alle fans proper gemaakt, maar m'c pc is nog niet zo oud dus was hij ook niet echt vuil. Eens zien wat het geeft
  6. EDIT: Heb juist hetzelfde voorval gehad terug maar nu ook bij een ander spel.. geen idee wat dit veroorzaakt
  7. Beste Na een nieuwe update van het spel 'Overwatch' heb ik er een probleem bij gekregen. Na een aantal minuten (soms na een langere tijd) in het spel gaat m'n scherm zwart en hoor ik het disconnect geluid van Windows. Ik krijg niks van foutmelding. Ook het toetsenbord werkt niet meer, basically, ik kan niets meer doen behalve dan een hard reset te doen. Het geluid blijft werkt wel nog want ik kan nog steeds met mensen praten via Teamspeak, alleen hoor ik het geluid van het spel haperen. Na de hard reset als ik m'n pc terug opnieuw opstart komt er een witte lijn helemaal over mijn scherm te staan en word ik geforceerd om weer een hard reset te doen. Soms fixt dit het probleem zelfs niet en kom ik weer op de witte lijn op m'n scherm, pas na een tijdje start de pc weer gewoon op. Iemand enig idee wat dit kan veroorzaken? GPU drivers zijn up to date, heb ook al gezocht op forums van Blizzard waar mensen zijn met gelijkaardige problemen maar niets lijkt te werken. Iemand enig idee? Misschien heeft het iets met de voeding te maken? (GPU: GTX970, CPU: i5-4690)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.