Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

stevenpc

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. tethering

  wat jij zei is wat ik reeds gedaan heb
 2. tethering

  mijn probleem is opgelost. het lag aan de firewall .indien die uitgeschakeld was kon ik tethering gebruiken. topic mag gesloten worden
 3. tethering

  bedankt.
 4. tethering

  ik heb thuis een draadloze internetlijn van proximus. als ik wil op smartphone of laptop tethering wil gebruiken lukt dit niet. ik kan wel hotspot op het ene toestel aanzetten en er is degelijk verbinding op 2de toestel maar als ik wil op internet gaan krijg ik authenticiteitsprobleem. waar zou dit kunnen aan liggen ? moet er soms het wachtwoord voor internet gebruikt worden of ? ik heb geprobeerd zonder wachtwoord (open ) alsook met wachtwoord dat werd voorgesteld en zelfgekozen wachtwoord. smartphone = android , laptop = windows10. smartphone gebruikt voor internet ook thuisnetwerk (geen data extra van provider) kan iemand mij helpen aub ?
 5. conversieprogramma mp4 -) dvd video

  freemake video converter is OK voor conversie,evenals video to video. probleem is opgelost. topic mag gesloten worden.
 6. conversieprogramma mp4 -) dvd video

  zal het eens proberen.wordt vervolgd
 7. conversieprogramma mp4 -) dvd video

  heb al verschillende conversieprogramma's geprobeerd. van mp4 naar mpeg2 , maar kon resultaat niet bekijken op dvd speler , wel op pc. moet conversie zijn + compatibel zijn met dvd video
 8. conversieprogramma mp4 -) dvd video

  wie kent er een gratis alternatief voor movavi video converter ? = om video's van pc (in mp4 formaat) te converteren zodat ze te bekijken zijn met een dvd speler ( mpeg2 formaat) voor windows xp o een app (android)
 9. adobe after effects

  topic mag gesloten worden.
 10. wie kan me zeggen hoe je met het programma adobe after effects een gezicht in een video kan wisselen door een afbeelding , om uiteindelijk een video te verkrijgen waar foto automatisch in meedraait ? ik heb eerder online programma's gebruikt maar dit was toch niet het van het. daarom wil A.A.E. gebruiken maar hier geraak ik niet wijs uit. ik heb al tips gevolgd die online te lezen zijn maar toch lukt het niet wie kan me in beginnerstaal helpen ????
 11. gezicht veranderen in video

  ik heb online programma's gevonden waar je gezichten in video kunt wisselen door foto. www.video-face-swap.com www.faceswaponline.com = vraag is opgelost
 12. gezicht veranderen in video

  ik heb op mijn pc sony vegas pro 11 geinstalleerd. daarmee zou je moeten kunnen ; in een video een gezicht wijzigen door gezicht -) afbeelding. zodat je een video hebt waar de afb in meeloopt (afb-) video) helaas geraak ik er niet wijs uit hoe dit te doen ( eventpan /crop,... kan er mij iemand duidelijk uitleggen hoe ik de foto in de video breng met bovenst programma ? met dank
 13. gezicht veranderen in video

  wie weet er welke software (of heeft deze software )om in een video een gezicht gemakkelijk te veranderen door een foto. (genre adobe after effects , maar dit werkt enkel onder 64 bit) moet werken onder windows vista , versie 32 bit. bij voorkeur nederlandstalig en gemakkelijk ?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×