Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stevenpc

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. filemaker pro 2.1

  hier mag slotje op
 2. filemaker pro 2.1

  het is me gelukt. ik heb dit eerder ook al geprobeerd maar toen lukte het niet. bedankt.
 3. filemaker pro 2.1

  de extensie van filemaker pro bestanden zijn .fm het lukt mij in ieder geval niet de extensie te wijzigen /op te slaan ander programma
 4. filemaker pro 2.1

  ja , ik weet dat er versies zijn die compatibel zijn met windows 10. maar heb je de prijs al eens bekeken. mijn "oude" versie die ik heb is niet compatibel. het is mbt een hobby (alles wat classeren op naam en data ,..) en alles wat ik nu wil opslaan , daar gebruik ik andere programma's voor . het is wat ik had dat ik graag zou kunnen openen.
 5. filemaker pro 2.1

  ik heb bestanden gemaakt filemaker pro 2.0 op vorige pc. nu heb ik windows 10 en daar kan ik filemaker pro 2.0 niet installeren. zodoende kan ik mijn bestanden niet meer openen of aanpassen. wie kan me zeggen op welke wijze ik mijn .fm bestanden (filemaker pro 2.0) kan openen op windows 10 ? met bepaalde gratis software/apps of via een online programma. ik kan uiteraard ook een recente versie downloaden van filemaker maar ik zoek een andere manier.
 6. tethering

  wat jij zei is wat ik reeds gedaan heb
 7. tethering

  mijn probleem is opgelost. het lag aan de firewall .indien die uitgeschakeld was kon ik tethering gebruiken. topic mag gesloten worden
 8. tethering

  bedankt.
 9. tethering

  ik heb thuis een draadloze internetlijn van proximus. als ik wil op smartphone of laptop tethering wil gebruiken lukt dit niet. ik kan wel hotspot op het ene toestel aanzetten en er is degelijk verbinding op 2de toestel maar als ik wil op internet gaan krijg ik authenticiteitsprobleem. waar zou dit kunnen aan liggen ? moet er soms het wachtwoord voor internet gebruikt worden of ? ik heb geprobeerd zonder wachtwoord (open ) alsook met wachtwoord dat werd voorgesteld en zelfgekozen wachtwoord. smartphone = android , laptop = windows10. smartphone gebruikt voor internet ook thuisnetwerk (geen data extra van provider) kan iemand mij helpen aub ?
 10. conversieprogramma mp4 -) dvd video

  freemake video converter is OK voor conversie,evenals video to video. probleem is opgelost. topic mag gesloten worden.
 11. conversieprogramma mp4 -) dvd video

  zal het eens proberen.wordt vervolgd
 12. conversieprogramma mp4 -) dvd video

  heb al verschillende conversieprogramma's geprobeerd. van mp4 naar mpeg2 , maar kon resultaat niet bekijken op dvd speler , wel op pc. moet conversie zijn + compatibel zijn met dvd video
 13. wie kent er een gratis alternatief voor movavi video converter ? = om video's van pc (in mp4 formaat) te converteren zodat ze te bekijken zijn met een dvd speler ( mpeg2 formaat) voor windows xp o een app (android)
 14. adobe after effects

  topic mag gesloten worden.
 15. wie kan me zeggen hoe je met het programma adobe after effects een gezicht in een video kan wisselen door een afbeelding , om uiteindelijk een video te verkrijgen waar foto automatisch in meedraait ? ik heb eerder online programma's gebruikt maar dit was toch niet het van het. daarom wil A.A.E. gebruiken maar hier geraak ik niet wijs uit. ik heb al tips gevolgd die online te lezen zijn maar toch lukt het niet wie kan me in beginnerstaal helpen ????
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×