Ga naar inhoud

JPC

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JPC's prestaties

  1. JPC

    schermadapter

    Alvast bedankt om te proberen, hopelijk komt er nog een oplossing van een ander forumlid.
  2. JPC

    schermadapter

    De instructies van de website heb ik kunnen uitvoeren tot en met punt 6. Bij punt 7 selecteer ik stuurprogramma igxp32.inf en krijg dan de volgende melding: 'De opgegeven map bevat geen compatibel stuurprogramma voor uw apparaat. Controleer of het stuurprogramma werkt met Windows voor 32-bits computers als de map wel een stuurprogramma bevat.' Blijkbaar is dat toch geen compatibel stuurprogramma. Kan dat worden opgelost?
  3. JPC

    schermadapter

    Ik ben op zoek naar een betere schermadapter. Ik heb op een Dell Latitude 120L Windows 7 geïnstalleerd en alles werkt, maar de resolutie van het scherm is niet optimaal: geen maximale resolutie en de verhoudingen kloppen niet meer (cirkels zijn ovalen). De fysieke schermresolutie is 1280 x 800. De maximale resolutie van de door Windows 7 geïnstalleerde Standaard-VGA grafische adapter is 1024 x 768. De adapter is: intel(r)915gm/910gml/915ms graphics chip - Microsoft Corporation - 6.1.7600.16385 (win7_rtm.09073-1255). Bestaat er voor deze configuratie een schermadapter die de resolutie van het fysieke scherm kan weergeven?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.