Ga naar inhoud

magdy

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

magdy's prestaties

  1. die 1000 € is voor de inhoud van de pc, voor het scherm hou ik zo'n 250 € apart en het is alleen bedoeld voor te gamen (fps / rts)
  2. ziet er goed uit, ik zou rond de 1000 € willen uitgeven maar als ik er langer mee kan rondkomen mag het gerust wat duurder maar niet meer dan 1500 € en kan je die i7 versie es tonen? en qua laptop enig idee?
  3. alvast bedankt voor je reply maar wat is het verschil in ddr2 met ddr3? heb ff gekeken of je een hoger aantal ram bedoelde maar dat is dan nog altijd in ddr2 of heeft dat met iets anders te maken? en hoe zou die intel versie er dan uitzien? ps: ik zit ook nog met het gedacht van een laptop ipv van een "vaste" computer maar hoe zou die er dan uitzien, met het oog op gamen en toch een lange levensduur
  4. Hoi, ik ben van plan een nieuwe pc aan te schaffen omdat ik hier maar weinig van ken heb ik deels het model van BBG Juli genomen. (alleen de kast en voeding verschillen) 2 * Asus EAH4870 HTDI/1G AMD Phenom II X4 955 Cooler Master Real Power M850 Cooler Master Cavalier 3 (kast) GigaByte GA-MA790X-UD4P 640 GB SATA2 Kingston HyperX DIMM 4 GB DDR2-1066 Kit Sony Optiarc DDU-1615A-0B (dvd driver) nu heb ik toch nog een paar vraagjes: ivm het scherm, ik dacht rond een 22 inch maar welk merk heeft een goede reputatie? (max 250 €) en is het mogelijk om een computerscherm te gebruiken als tv? kom ik met deze koeling toe? en gaat deze niet te luidruchtig worden? en de levensduur want voor deze prijs zou ik er toch langer dan 3 jaar mee willen toekomen. Mvg Magdy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.