Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Ced

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ced

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Goeienavond Ik zou graag een laptop kopen voor normaal gebruik, niet al te hoog geprijsd. De volgende dingen zou ik willen doen: tekstverwerking, internet, series bekijken, muziek, fotobewerking (eventueel toekomst photoshop). Na al heel wat gelezen te hebben op het internet kom ik informatie tegen over een prijs-kwaliteite laptop met AMD ryzen 5 3500U processor, 512gb, 16gb RAM (ACER Laptop Aspire 3). Is dit een goede laptop om deze zaken te doen? Blijkbaar zou AMD ryzen 5 een goede laptop zijn voor fotobewerking... https://www.mediamarkt.be/nl/product/_acer-laptop-aspire-3-a315-42-r2m0-amd-ryzen-5-3500u-nx-hf9eh-013-1847643.html Alvast bedankt
 2. Op Amazon staat dit keyboard voor €30. In België enkel te koop voor €70. Het is ook azerty, maar wel Franse Azerty. Is dit betrouwbaar op Amazon? Hoe zit dat met de garantie, want heb nog nooit iets gekocht via Amazon. Is er iets anders aan een frans keyboard dan aan een Belgisch? https://www.amazon.fr/Logitech-Clavier-ultra-portable-tablettes-ultérieur/dp/B00URN539S/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1486464772&sr=8-4&keywords=keys+to+go+logitech Alvast bedankt!
 3. Bedankt voor de reactie! Het is eigenlijk voor een lange batterij te hebben en enkel notities te nemen aangezien ik een laptop heb die goed werkt. Ik zou inderdaad het toetsenbord niet kopen via die site, ze verkopen het ook in de Media Markt.
 4. Hallo, Voor de lesnotities te maken ben ik aan het zoeken achter een laptop met lange batterij. Voor een goede batterij moet je toch al direct naar Apple gaan, maar vind ik nog al kostelijk op dit moment. (aangezien ik nu een goede laptop heb) Nu ben ik aan het overwegen om een Samsung tablet tab a te kopen en een toestenbord van Hama eventueel erop te connecteren. Een tablet heeft een lange batterij en de prijs is toch wel een heel stuk lager. Nu vraag ik mij af wat computerkenners van zo'n idee vinden? Is dit mogelijk of beter toch een laptop? Toetsenbord Hama: https://discountoffice.be/p/fellowes-toetsenbordmuis-platform-fello-monteerbaar-foam/?gclid=Cj0KEQjwqMHABRDVl6_hqKGDyNIBEiQAN-O9hK0p4qhiUGxkvRkhDCAE0gryrll30DsFqmi1X4-lXakaAteU8P8HAQ Samsung tab a: http://www.proximus.be/nl/id_cb_samsung-galaxy-tab-a-9-7-wifi-black/zelfstandigen-en-kleine-bedrijven/producten/toestellen/gsm-catalogus/winkel/samsung-galaxy-tab-a-9-7-wifi-black.html Alvast bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...