Ga naar inhoud

RickerPlays

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RickerPlays

  1. Waarvoor heb ik een PC nodig? ik wil hem voor gamen gaan gebruiken en voor mijn youtube kanaal Wat is mijn budget? tussen de 800 - 1200 het mag hoger maar liever niet Een merkcomputer of een samenstelling? samenstelling Ga ik overklokken? nee Ga ik later upgraden? pas als je het echt nodig is Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? denk het niet Ga ik zelf assembleren? ik vind het makkelijker om ergens te laten doen maar ik wil het ook zelf doen als dat goedkoper is Heb ik een besturingssysteem nodig? nee Ga ik zelf installeren? alleen als ik hem zelf ga bouwen Heb ik een voorkeur aan onderdelen? als het kan binnen het budget een geforce gtx 1060 6gb en een i7 6700 Heb ik nog randapparatuur nodig? een beeldscherm van 24 inch maar die doe ik niet met het budget Heb ik specifieke wensen? een stille pc er mag natuurlijk wel een beetje geluid van komen maar niet dat je het in een video kan horen Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? ik woon in nederland en de winkel maakt niet uit zolang het maar de goedkoopste is
  2. weet je miss waar ik dit het beste kan doen
  3. hallo ik wil graag een game pc kopen maar weet niet waar ik dat het beste kan doen. ik wil hem voor gamen gaan gebruiken mijn budget is rond de 1000 euro maar het mag hoger ik zou er graag een i7 en een 1060 6gb in willen ik ga niet overclocken ik ga hem niet zelf in elkaar zetten ik hoop dat jullie kunnen helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.