Ga naar inhoud

KlaasABC

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

KlaasABC's prestaties

 1. Het log bestand log.txt (even de quote eruit gehaald KlaasABC - nu even wachten tot iemand van de ontleders op het forum komt - ik verwittig ze alvast)
 2. Momenteel is mijn outlook weer supertraag. Begrijp er niets van en maakt werken onmogelijk.. Radeloos.
 3. Dank voor de snelle reactie. Hierbij in de bijlage het log.txt bestand. Ik hoor graag! log.txt
 4. Oplossingen welke ik al geprobeerd heb: Via Configuratiescherm Microsoft Office al in zijn geheel hersteld. Mocht niet baten Via Configuratiescherm Microsoft Office (via online) in zijn geheel hersteld. Dit verwijderde mijn gehele Office zelfs... was niet de bedoeling. Stiekem blij mee omdat Microsoft Office dus opnieuw en schoon geïnstalleerd kon worden maar ik behield bovenstaande problemen Via internet gelezen dat het aan mijn standaard keuze printer instelling lag. Toevallig hadden wij rond de tijd nieuwe printer gekregen. Heb toen Onenote2013 als standaard printer ingesteld. Leek even mijn problemen te hebben verholpen maar was van korte duur.
 5. Sinds enige tijd ondervind ik elke dag wel problemen met Outlook 2013 en eigenlijk elk Microsoft office product. Aan het begin van elke werkdag bij het openen van Outlook gaat het op het eerste oog goed. Maar wanneer ik op agenda klik loopt mijn Outlook vast. Met een beetje geluk duurt het even 10-20 seconden en dan wordt de agenda laten zien. Vaak is het alleen over het woord agenda heen bewegen met mijn muis al genoeg om Outlook te laten vastlopen. De Pc word dan ontzettend traag. Wanneer ik eenmaal een keer in agenda ben geweest gaat het switchen tussen E-mail en agenda verder die dag wel goed. Vaak aan het eind van de dag wil Outlook niet meer meewerken en loopt de boel weer vast. Ook het openen van alleen mails duurt dan al 10-tallen seconden en Outlook loopt vast bij het afsluiten. Kan alleen via ctrl-alt-delete en dan taak beindigen. Ook mijn Excel werkt al lang niet fijn meer. Loopt vast na het invoeren van een enkel getal en duurt dan 5-10 seconden voor het ingevoerde zichtbaar word en ik weer verder kan. Ook Word wil weleens traag doen (in combinatie met excel) maar meestal hier geen problemen. Gaat vooral om mijn Outlook en Excel. Hoe kan ik dit herstellen? Alvast bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...