Ga naar inhoud

Gacer

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Gacer's prestaties

  1. Opgelost! Bedankt voor de snelle, duidelijke en uitgebreide hulp.
  2. Bedankt voor het snelle antwoord, Passer. Ik kan helaas niet klikken op start of via de Windows-toets naar het startmenu gaan. Als ik dat doe, volgt die voornoemde 'reset' weer, waardoor het bureaublad een soort van ververst. Kan ik dit op een andere manier doen via bijvoorbeeld taakbeheer?
  3. Dag allemaal, Probleempje met de pc van mijn vader. Hij kreeg een melding voor een reboot van hardware (weet zelf niet meer precies wat) en had die genegeerd. Daarna begon het scherm aan en uit te gaan (niet de voeding) waarbij ook steeds de opstartprogramma's werden afgebroken en weer gestart. Doe ctrl alt del en het scherm blijft constant (zoals het hoort), waarna ook het venster taakbeheer constant blijft (de achtergrond, dus het bureaublad, blijft aan en uit gaan). Meerder keren opnieuw opgestart, maar zonder resultaat. De CPU zit continu aan 100% te draaien en het is onmogelijk om bijvoorbeeld explorer.exe te laden omdat je twee letters kunt intikken en je daarna niets meer hebt. Het ligt volgens mij dus niet aan het beeldscherm zelf, maar wel aan iets anders. Een virus? Een storing? Ik kan geen enkel programma starten want hij doet de hele tijd een soort van reset. De pc is ongeveer 3 jaar oud, volledig geüpdatet en draait op Windows 10. Iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Ik hoor het graag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.