Ga naar inhoud

JustinG

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JustinG's prestaties

  1. Daar was ik al bang voor, dat m'n uitleg onduidelijk is. Het was dan ook een erg vaag probleem. Het had in ieder geval niet met opschoning van bestanden te maken. Uit het niets werkte het icoontje gewoon niet meer zoals het hoorde. Dank
  2. Tijdens het typen van een uitgebreide reactie en willen maken van screenshots weet ik het issue ineens op te lossen........... Wat gister niet lukte maar nu ineens wel, is het opnieuw aan de taakbalk vastzetten van het document icoontje (door gewoon even een willekeurige map te openen en dat vast te zetten). Toen ik dat gister deed, verscheen met de rechter muisknop op h et icoontje niet de recente mappen etc. (zoals in mijn screenshot in de startpost te zien is). Nu doe ik exact hetzelfde als gister, maar zijn met de rechter muisknop ineens wel weer de recente en vastgepinde mappen te zien. Het probleem begon met het feit dat als ik nieuwe mappen opende, die ineens achter een nieuw document icoontje verschenen helemaal rechts in de taakbalk (dus niet achter het reeds bestaande icoontje). Daarom verwijderde ik dat icoontje en wist ik het niet meer terug te krijgen. Wellicht dat het simpelweg restarten van de PC (en daarna opnieuw vastzetten van een map) de oplossing was. Dus voor wie dit ooit meemaakt; just try. Thnx voor de hulp desondanks! Case closed.
  3. In mijn taakbalk had ik altijd het document icoontje staan en als ik daar dan met de rechter muisknop op klikte, kreeg ik een handig overzichtje van vastgepinde mappen en recente (of laatst geopende?) mappen. Super handig en alle mappen die ik gebruik wist ik zo via dit schermpje direct te openen, i.p.v. steeds te beginnen bij "Deze computer". Per ongeluk heb ik vandaag het icoontje verwijderd en kan niet meer vinden hoe het terug te krijgen. Alvast bedankt! Hieronder de foto van mijn huidige situatie. Het icoontje is hetzelfde maar ik mis de laatst geopende mappen en het kunnen vastpinnen van mappen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.