Ga naar inhoud

Daandw

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Daandw's prestaties

  1. De oplossing bij het probleem van diegene van de link had uiteindelijk te maken met de videokaart. Deze pc heeft geen video-kaart moet ik er dan toch vanuit gaan dat het een probleem met het moederbord of de processor is? Zo ja, wat vind je van de optie die ik bovenaan heb beschreven?
  2. Hartelijk bedankt. Ik laat het weten. Groet Daan.
  3. Het is inderdaad niet constant maar springt de hele tijd tussendoor. Computeren kan op zich nog wel maar het is extreem storend. Ik los het tijdelijk op door de pc te herstarten.
  4. Screenshots met de computer zelf genomen. (PrintScreen knop) Nee, niet alleen bij chrome.
  5. Nee is een desktop pc. Geen laptop. Ik weet dat het niet aan de monitor ligt omdat ik de monitor al een keer heb vervangen.
  6. Jonas, Dat kan ik niet met zekerheid zeggen maar minimaal 5 jaar geleden. Besturingssysteem is windows 10.
  7. Hallo mensen, Mijn oma heeft de laatste tijd veel problemen met haar pc, ze heeft veel last van rare strepen en visuele problemen op het scherm. Ik heb het zelf 1 keer kunnen zien en zou niet weten waar het aan kan liggen. Monitor is het niet. Processor? Moederbord? Windows? RAM? Geen idee. Ook als dit probleem verholpen kan worden wil ze misschien haar pc updaten. De pc is ook al vrij oud dus ze vindt het geen probleem om hem eventueel in zijn geheel te vervangen of voor een upgrade. Ook mag hij wel iets sneller zijn dan dat hij nu is. Ze is bereid hier 200-300 euro voor uit te geven. Ze gebruikt de computer voornamelijk voor muziek luisteren, email, internet en online spelletjes. Geen hele intensieve games. Dit zijn haar huidige pc specificaties: Processor: AMD Athlon II X2 220 Moederbord: MSI 760GM-P23 (MS-7641) RAM: 4 GB DDR3 Voeding: 420w (dacht ik) Windows 10 (x64) Ze heeft een kast voor micro-atx. Mijn idee was upgraden in plaats van een geheel nieuwe computer en dan in ieder geval haar moederbord en processor te vervangen. Ik dacht persoonlijk aan; Moederbord: MSI H81M-E34 Processor: Intel Core i5 4460 En eventueel haar geheugen als het probleem daarin zit. (of SSD) Dan kom ik op ~€240 en met geheugen tegen de €300 denk ik. Maar wat raden jullie me aan? Is dit too much? Andere onderdelen? Waar moet ik aan denken als het gaat om het combineren van oudere computer onderdelen en nieuwe? Alvast hartelijk bedankt voor jullie reactie, Daan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.