Ga naar inhoud

XoRdinator

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door XoRdinator

  1. Ok bedankt voor de feedback alleszinds! Hier zijn die antwoorden op de vragen: 1. Ik wil een PC vooral om te gamen maar misschien om later ook video-edditing te doen enz (ik zit in een IT richting op school, computer komt wel van pas dus) 2. Ik wil vooral een systeem dat goed is voor wat ik hierboven heb gemeld, budget is niet echt het grootste probleem ik zat toch in de richtlijnen van rond de €1800. 3. Maakt eigenlijk niet zo veel uit, ik was aan het kijken voor een samengestelde PC voor later misschien te kunnen upgraden ofzo. 4. Ik was niet van plan te overklokken maar dit is wel mooi mee genomen moest dit kunnen met het systeem dat ik in gedachten had. 5. Ik was wel van plan om dit later te doen, niet direct maar na een paar jaar ofzo. 6. Ik heb eigenlijk geen idee wat al deze nieuwe extratjes doen. Ik zoek gewoon iets degelijks met kans om te upgraden. 7. Zelf assembleren ga ik niet doen, ik was van plan dit bij alternate te doen. Sinds ik er niet veel van af weet wil ik het risico niet nemen. 8. Ik wil zeker weten Windows (liefst 10) 9. Ik was van plan dit bij alternate te laten doen wanneer ik mijn pc daar laat in elkaar steken. 10. Ik heb vooral graag MSI van onderdelen, ik wil een zwart/rode setup zonder te veel led verlichting. 11. Ik wil geen toastet, met andere woorden iets dat zeer veel lawaai maakt maar hij moet nu ook weer niet de stilste te zijn. Verdraagzaam voor mensen waarmee ik skype/discord en iets dat zijn werk doet 12. Ik woon in België en was dit van plan om bij alternate te laten doen
  2. Dus... Ik ben relatief nieuw in PC gaming en wil een nieuwe PC aanschaffen. Ik heb zo wat alle onderdelen die ik zou willen in gedachten, maar ik weet nu niet wat ik moet doen... Ik heb wat rond gemuist op het internet en wat rescensies bekeken over Alternate (winkel) en heb gezien dat die over het algemeen negatief zijn. Sinds ik 1 800 euro in deze PC ga steken wil ik natuurlijk het beste dat ik kan krijgen van service, en sinds ik deze zeker niet alleen kan in elkaar kan steken wil ik dit ergens laten doen. Zou ik dit toch bij Alternate laten doen ondanks de slechte revieuws? Of zijn er nog andere suggesties? Zeker bedankt! Alle tips zijn welkom! (Moesten jullie willen zien wat ik van plan ben om in mijn PC te laten steken laat maar weten)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.