Ga naar inhoud

WiKo84

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door WiKo84

  1. Installatie van Realtek PCle FE Family Controller ongedaan gemaakt, laptop vervolgens opnieuw opgestart, maar het probleem is nog niet verholpen.
  2. Beste falstring, Bedankt voor je antwoord. Helaas is het probleem nog niet opgelost. Ik heb de eerste optie geprobeerd. De tweede optie (installatie ongedaan maken) is niet mogelijk, zie bijgevoegd screenshot.
  3. Goedemiddag, Om een snelle internetverbinding te hebben, heb ik mijn laptop aangesloten via de ethernetkabel. Nu ben ik afgelopen week overgestapt van een KPN abonnement naar Vodafone. Waar de ethernetkabel altijd prima fungeerde, krijg ik nu de melding dat ik via de kabel geen internettoegang heb, Wifi werkt wel, maar in mijn kantoorruimte - ik ben zzp'er - erg traag omdat deze ver van de Vodafone-ontvanger afzit. Ik gebruik Windows 10. Met de probleemoplosser van Windows kan het probleem niet worden opgelost. Heeft iemand enig idee hoe dat euvel verholpen zou kunnen worden? Dat scheelt mij een hoop werkstress..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.