Ga naar inhoud

UpdateProbleem123

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

UpdateProbleem123's prestaties

  1. Er is niks gevonden bij deze scan, heb ook geen bestand C (is wellicht normaal als er niks gevonden wordt?). AdwCleaner[S0].txt
  2. Nee, meer angst dan dat ik het ergens uit afleid op dit moment.
  3. Het probleem met Windows Update lijkt nu opgelost, toch ben ik bang voor het feit dat mijn computer niet helemaal schoon is. Kan iemand hier nog wat meer over vertellen?
  4. Nog even een update. Van de week gaf MSE een melding dat er een dreiging gevonden was en er geen actie nodig was, bleek een: Trojan:win32detplock te zijn. Nu krijg ik opeens een melding van Windows dat de computer herstart moet worden om updates te voltooien. Ik heb geen idee wat er allemaal gaande is, het voelt enerzijds positief, maar ik ben nog steeds erg huiverig. Ik ga zoeken naar meer updates en hou jullie op de hoogte. Graag ontvang ik adviezen en dergelijke. Als de computer weer veilig blijkt wil ik al mijn wachtwoorden gaan veranderen.
  5. Ik merk dat er ook iets is met mijn grafische kaart. Ik had de computer dichtgeklapt en normaal krijg ik direct na openklappen het inlogscherm. Nu kreeg ik eerst het hervatten scherm (tweede keer deze week). Nadat ik ingelogd had, stond het icoontje van Intel Graphics rechtsonder, alsof deze actief geweest was. Na een mouse-over schoot deze weer in het menu.
  6. Allereerst ook jij bedankt voor alle moeite. Mijn Chrome is automatisch uitgelogd en ontdaan van plug in (of deze staan uit nog niet gekeken welke het is). Dit even ongewijzigd laten? zoek-results.log
  7. Bedankt. Hierbij het logbestand. De 'Hier' link om de versie te controleren werkt overigens niet meer log.txt
  8. Nu ook weer voor het eerst een probleem dat ik voor de herinstallatie had (waar de problemen mee begonnen). Tijdens het gebruikmaken van Flash loopt Chrome opeens vast en is daarna niet meer op te starten zonder reboot.
  9. Bedankt voor het meedenken in ieder geval. Dit is het beeld dat ik constant te zien krijg, heb nu ook een update handmatig gedownload (Te zien in de popup): Verder heb ik nog een vraag. Aangezien een virus de oorzaak kan zijn van het niet werken van Windows Update zat ik met het volgende. Ik heb mijn belangrijke bestanden met het opnieuw installeren van Windows op een externe harde schijf opgeslagen en mijn telefoon met de laptop verbonden (Het betreft een iPhone). Moet ik me zorgen maken om beide apparaten of kan ik deze zonder problemen blijven gebruiken en op andere laptops en pc's aansluiten?
  10. Sorry voor de onduidelijkheid, het betreft Windows 7. Nu nog steeds dezelfde klachten als in de openingspost inderdaad. Hij blijft maar zoeken zonder enig resultaat, uren lang.
  11. Dat is gelukt. Na het herstarten kreeg ik de melding om updates te zoeken, dat vervolgens gedaan en ik moest de pc opnieuw opstarten. Er gebeurde ogenschijnlijk niks en nu ben ik op het punt dat hij al enkele minuten updates aan het zoeken is. Ik zal zo snel mogelijk melden als hij updates gevonden heeft, maar ik heb het gevoel dat hij hetzelfde doet als eerst.
  12. Hartelijk dank, deze had ik helaas al gevonden en zover als mogelijk uitgevoerd. Ik stuitte echter op dit probleem: Dit was bij Stap 2: datastore verwijderen
  13. Beste specialisten, Momenteel zit ik met het volgende probleem: Het is onmogelijk om mijn Windows te updaten. Mijn PC-problemen begonnen met uitvallen met een blauw scherm (dit leek te gebeuren op het moment dat ik websites met Flashelementen bezocht), na wat geklooi met terugzetten naar herstelpunten waren de problemen ogenschijnlijk opgelost, todat Windows Update niet meer werkte. Na heel wat Fix it tools van Windows zelf geprobeerd te hebben, heb ik mijn laptop opnieuw geïnstalleerd, zonder resultaat helaas. Momenteel laat ik mijn computer al drie volle dagen naar updates zoeken, zonder resultaat. Dit zijn de klachten: Eerst gaf hij aan dat er updates waren, downloaden lukte echter niet. Nu vindt hij gewoon geen updates meer, blijft maar zoeken. Tijdens het volgen van een herstelproces kreeg ik foutcode: 0x80070002 Verder heb ik Adwarecleaner, Hitman Pro, Superantispyware en Malewarebytes laten draaien, allen zonder bevredigend resultaat. Ik ben momenteel ten einde raad, hopelijk komen deze klachten jullie bekend voor en hebben jullie enig idee in welke hoek de oplossing gezocht moet worden. Alvast hartelijk bedankt voor de moeite
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.