Ga naar inhoud

Mespreuve

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mespreuve's prestaties

  1. Windows Resource Protection did not find any integrity violation is de melding na 100% verificatie.
  2. Ok Bedankt voor de reactie ! maar toch maak ik mij de volgende bedenking : De Pc wordt gebruikt door 2 gebruiker accounts : Ikzelf en mijn echtgenote . Het probleem doet zich enkel voor op de gebruiker account van mijn echtgenote en niet bij mij. Toch bizar , hé . Zou het kunnen dat het iets met Facebook te maken heeft , want enkel zij gebruikt deze sociale Media ?
  3. Kritieke fout ! Uw startmenu werkt niet! De volgende keer dat u zich aanmeldt zal geprobeerd worden dit te herstellen . Ik heb alles al geprobeerd om dit op te lossen ( via forums e.d . ) maar niets lukt behalve het volgende : Klik met de rechtermuis op het ikoontje van het startmenu en selecteer : TAAKBEHEER Taakbeheer gewoon openen en terug sluiten !!! . Het probleem is opgelost. ( Althans zolang je de computer niet terug heropstart want dan is het terug daar) Wie kan dit begrijpen of definitief oplossen ??
  4. Inderdaad Ik heb ook Proximus als provider !
  5. Wanneer ik een contactpersoon wil oproepen in Skype opent het zwarte scherm zich maar na ongeveer 15 seconden komt er een melding " gestopt" en krijg ik geen verbinding. Ik heb alles al geprobeerd om dit te verhelpen maar zonder succes . Ik heb op mijn desktop Windows 10 Home staan met de Norton 360. als antivirusprogramma. Volgende stappen heb ik al ondernomen: - Systeemherstel naar een datum vóór het probleem . - Skype volledig verwijderd ( ook de folder in "Program Files " ) , Pc terug opgestart en dan de laatste nieuwe versie terug geinstalleerd. - Firewall settings in Norton op " toestaan " gezet - Video- & geluidsinstellingen Skype zijn OK Heeft iemand een oplossing ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.