Ga naar inhoud

lievend

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

lievend's prestaties

  1. Bedankt !! Gelukt via herstel . Windows opnieuw kunnen installeren met behoud van mijn bestanden.
  2. Ja, Hij valt volledig uit. Bij heropstart dus die draaiende bol op zwart scherm
  3. Dank voor uw antwoord. Kan dit helaas niet meer doen, want ik krijg windows niet meer opgestart. Ik kan dus niet meer afmelden of afsluiten.
  4. Windows 10 wil niet meer opstarten om mijn Acer laptop. Enkel die bol onderaan mijn scherm die maar blijft draaien op een zwart scherm ??? Ik kan dus geen herstel doen want in geraak niet in windows en heb ook geen herstelmedium.
  5. Geen oplossing gevonden. ik heb een nieuw windows account aangemaakt en ben nu bezig om al mijn data te transfereren. Dank voor uw moeite. In ieder geval een bizarre situatie.
  6. Ik heb reeds (zie hierboven ) mijn account volledig verwijderd . Dan opnieuw aangemaakt. Geen oplossing . Ben je zeker dat het zal opgelost zijn want vraagt veel tijd om alles opnieuw in te stellen en terug te plaatsen .
  7. Klopt, ik had dit reeds geprobeerd - geen probleem . Blijkbaar enkel met mijn account ? ?
  8. Zie hieronder resultaat : C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. C:\WINDOWS\system32>
  9. Ik heb mijn microsoft account bekeken en ik kan nergens instellingen vinden voor mijn laptop ???
  10. Ja, alle accounts zijn microsoft . Heb dit zeker nodig want al mijn bestanden staan op one-drive.
  11. Ontdekking gedaan : Ik heb me aangemeld met het account van mijn dochter en wat zie ik : touchpad werkt correct. Ik heb dan mijn account volledig verwijderd en opnieuw aangemaakt. Mijn ontgoocheling is groot - touchpad werkt terug niet met mijn account !!!!! Hoe is dit in godsnaam mogelijk ???
  12. Ja, Alles al geprobeerd. Nieuwe muis, update van drivers, herinstallatie van windows10. Kan het een simpele instelling zijn die niet correct is ingesteld ???? Enorm verveleld om te met deze laptop te werken. Toch bedankt voor uw moeite en tijd. Ik zoek verder.
  13. http://speccy.piriform.com/results/jWiDvjT4GtckmECEGonDA0z
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.