Ga naar inhoud

Capelse

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Capelse

  1. Bedankt voor je reactie! Ik ga morgen denk ik een externe harde schijf aanschaffen en mijn bestanden daarop zetten, de allerbelangrijkste bestanden ben ik tegen gekomen in de C schijf, de rest, als er dan een rest bestaat op die D schijf, kan ik wel missen.
  2. Hallo porrelaar, Bedankt voor je reactie, ik ben ook geen ruimte kwijt, op de D schijf zit nu 17GB aan opslag, is dit logisch voor een recovery? Heb totaal geen idee. Wat zouden die andere schijven moeten zijn van 650MB en 260MB? Dus bij de update zijn mijn bestanden op de een of ander manier in me C schijf terecht gekomen? Ik zal nog een goed zoeken, ik mis namelijk een aantal bestanden. Merkwaardig is ook dat de recovery een datum heeft van 2014, ik heb de laptop in januari 2015 aangeschaft. Is hier een verklaring voor? Nee helaas heb ik geen back up van die bestanden, ik wilde de laptop juist opnieuw installeren, ik wilde mijn bestanden veilig stellen maar kon er niet bij..
  3. Hallo, Sinds de update naar Windows 10 in juli 2016 zijn de bestanden die op mijn D schijf stonden op de een of ander manier niet meer zichtbaar. (Prinscreen 1) De D schijf heet nu ook 'ROCEVERY', dit was voorheen niet het geval, want er was een andere partitie hiervoor, als ik er op klik krijg ik een waarschuwing. (Printscreen 2) Volgens mij staat hij ook niet bij apparatenbeheer, heb er een printscreen van gemaakt. (Prinscreen 3) En als laats in computerbeheer, staat de D schijf er wel bij alleen kan ik er niet veel mee, want als ik op de rechtermuisknop klik krijg ik allee help. (Printscreen 4) Volledigheidshalve een screenshot van speccy: http://speccy.piriform.com/results/48JV6eVtHAK8ccHQsBJhdAZ Ik kom er niet echt niet uit, wie kan mij helpen aan mijn bestanden op de D schijf? Mijn dank zal groot zijn! Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.