Ga naar inhoud

heloiseq

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

heloiseq's prestaties

  1. Hallo, Ik hoop dat iemand me hier kan helpen :s Mijn computer geeft aan dat mijn ethernet kabel niet aangesloten is, maar dit is dus wel het geval. Met de kabel zelf scheelt ook niks want deze werkt wel op mijn laptop. Hoe kan ik dit verhelpen? Gisteren kreeg ik ineens een blauw scherm met een droevige smiley waarop stond dat er problemen waren. Dan was er een soort automatisch systeemherstel en toen ging het internet erna wel gewoon... Vandaag start ik mijn pc op, en heb ik terug geen internet :s Alvast bedankt!!
  2. Ik zit met een groot probleem... de vorige dagen was mijn pc ineens heel traag. Vervolgens deed ik een virusscan, en het bleek dat er 2 trojan.gen virussen waren. Ik heb deze verwijdert met het antivirusprogramma (G data). Alles was in orde tot vandaag. Ik heb ineens geen internetconnectie (kabel/Lan) meer en ook de audioservice gaat niet. Ook ben ik niet als administrator meer aangemeld op de pc. Aanmelden kan ik niet doordat ik geen internet heb nu ... De internetkabel in mijn laptop gedaan ter controle en het internet ging daar gewoon op... het ligt dus aan de computer.... Ik ben degene die me hierbij kan helpen eeuwig dankbaar! :/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.