Ga naar inhoud

Meneer12344

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Meneer12344

  1. Ik ga het morgen proberen, heb het op het moment heel erg druk
  2. Als je dit bij de ene map doet doet hij het automatisch bij de andere ook dus dit heeft geen zin. Bij een systeemherstel veranderd windows toch niets aan je bestanden, lijkt me daarom sterk dat ze iets aan de bestandmappen zullen terug veranderen. of zit ik er hier naast?
  3. Hallo, Ik heb pas een nieuwe laptop gekocht. Ik wou hiervan de bestandsmappen (documenten, afbeeldingen, etc...) van de ssd (C: ) naar de hdd (D:) over zetten. Hier heb ik alleen een fout gemaakt waardoor de mappen afbeeldingen en documenten zijn samengevoegd. De mappen hebben nu ook de zelfde naam gekregen. als ik nu een foto zou maken word deze nu automatisch in beide mappen opgeslagen en als ik een bestand zou toevoegen zou deze ook in beide mappen worden opgeslagen. Heeft iemand een idee hoe ik deze mappen weer uit elkaar kan halen zodat ik een map heb voor mijn afbeeldingen en een map heb voor mijn documenten. Met vriendelijke groet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.