Ga naar inhoud

Bth

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bth's prestaties

  1. Ben er reeds eens mee naar de winkel gegaan en zij vonden toen niets, deden toen een gewoon systeemherstel volgens mij. Heel nuttige info allemaal, maar het lijkt me allemaal nogal riskant om zelf te doen. Alvast bedankt
  2. Merci voor de hulp. Het lijkt me een hachelijke operatie, maar ga het toch maar eens proberen Hartelijk dank!
  3. Het gaat over een Asus Notebook F550D. Volledig modelnummer is volgens mij: F550DP-XO160H. Heb de ingang- en uitgangen van de ventilators al eens schoongeblazen, maar dat lijkt niet te helpen. Zijn niet de eerste problemen, die ik heb met de laptop. Lijkt me een serieuze miskoop te zijn.
  4. Hallo, Ik heb me reeds zot gezocht naar een oplossing voor mijn probleem, maar lijk niets te vinden wat helpt. Hierdoor lijkt de enige mogelijke oplossing nog een nieuwe laptop te kopen, wat een spijtige zaak zou zijn, aangezien deze nog maar een jaar oud is. Het probleem stelde zich vooral toen ik een ouder game wou spelen (Total War 2), via Steam weliswaar. Het spel liep veel te traag en na wat gesleutel aan de instellingen liep het veel vlotter, maar viel het uit na een aantal minuten. Speccy gaf aan dat mijn processor temperaturen van 95° bereikte, wat me niet gezond leek. Verder heb ik mijn grafische kaart geupdate, al krijg ik nu een melding dat het stuurprogramma niet geïnstalleerd is, terwijl de AMD-detecteerder aangeeft dat de laatste nieuwe is geïnstalleerd. Ik voeg het Speccy-rapport toe: http://speccy.piriform.com/results/yK8wGvboKVbx1JlALaSsyDF Reeds dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.