Ga naar inhoud

Tegelvloer

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tegelvloer's prestaties

  1. Hoi kweezie wabbit, er gaat wat meer tijd overheen omdat het om mijn moeders pc gaat en ik enkel iets kan doen als ik daar ben. Bedankt voor de hulp tot dusver.
  2. Thanks. Hierbij de bestandjes. FRST.txt Addition.txt
  3. Hoi, is het mogelijk dat er nog naar mijn situatie gekeken wordt? Zo niet, ook prima dan zoek ik even verder naar een oplossing.
  4. De logjes: zoek-results.log zoek-results2016-12-03-145519.log
  5. Bedankt. Ik heb de scan nu 2 keer gestart. Hij blijft echter telkens steken bij dit stuk: --- Firefox Extensions 19:11:52,71 Gisteren heb ik vier uur gewacht op een vervolg na deze regel. Vandaag 2,5 uur. Toen toch maar afgesloten, ondanks meerdere automatische herstarts van zoek.exe en de melding te wachten. Wat kan ik verder doen?
  6. Hallo, Mijn laptop is al tijden enorm traag. Voornamelijk lastig bij het gebruiken van internet, maar ook bij het opstarten of gebruiken van programma's. Ik heb alle stappen doorlopen zoals aangegeven in de thread "Computer Traag: Wat nu?", met uitzondering van het defragmenteren van mijn pc, want dat kost wat meer tijd. Ik heb net een logje gemaakt met RSIT. Alvast hartelijk dank voor het nakijken van het logje! Groetjes, Zinzi info.txt log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.