Ga naar inhoud

melvin194

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

melvin194's prestaties

  1. De Boot folder in Documenten blijkt inderdaad nutteloos voor het opstarten na een verplaatsing van deze folder. Bedankt voor je tijd en moeite!
  2. Hierbij de link: http://speccy.piriform.com/results/R1zS4drwwHBTpeRdhEi18Mi
  3. Bedankt! Ik kan me wel een systeembackup herinneren, het zou best eens kunnen dat die onderbreken werd. De folders in C:\Windows hebben overigens een veel recentere wijzigingsdatum dan de overeenkomende folders in Documenten.
  4. De folder 'Boot' staat zowel in mijn Documenten als in de C:\Windows folder en ik vermoed dat dit is gebeurd na de upgrade van Windows 7 naar 10. De vraag is of ik 1 van deze boot folders moet verwijderen en/of er consequenties verbonden zijn aan het behouden van beide folders. Ik begrijp dat de Boot folder functioneert voor het opstarten etc. maar ik snap niet hoe deze map ook nog eens tussen Documenten is gekomen. Wellicht is deze map op één of andere manier geselecteerd tijdens een proces voor de upgrade naar Windows 10. Het vreemde is dat de Boot folder in Documenten op een kopie of recovery lijkt en zelfs folders zoals system32 staan erin, terwijl deze ook gewoon in mijn C:\Windows folder staan. Ik licht de situatie toe met een aantal screenshots. 'Boot' in Documenten: De mappen Ghost, ProgramData, sources en Users zijn leeg. Program Files en Windows bevatten het volgende: 'Boot' in C:\Windows :
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.