Ga naar inhoud

Arno123

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Arno123's prestaties

  1. Wel, momenteel krijg ik met deze Powerline snelheden van 10 mbps downloadspeed en 1 mbps uploadspeed. Met een draad krijg ik rond de 100 downloadspeed en 6 uploadspeed, hetgeen toch wel een groot verschil is. Heeft het nut om een andere powerline te kopen? Deze bijvoorbeeld? Of zal mijn internet hier boven altijd van veel slechtere kwaliteit zijn dan beneden?
  2. Momenteel hebben we De PLC van Proximus met 3 lampjes. Als ik het goed begrijp is dit dus niet hetzelfde als Powerline? En als ik Powerline gebruik, zou er dan geen kwaliteitsverlies zijn van het internet zoals er nu is?
  3. Ik heb niet zo veel verstand van dit alles, maar ik zal proberen om zo veel mogelijk detail te geven: We hebben 2 TV's. 1 op de gelijkvloers en 1 op het eerste verdiep (Waar mijn computer ook staat). Momenteel staat de modem (een BBox3) beneden. De modem is met een internetkabel verbonden aan de decoder beneden, en met Powerline naar de decoder op het 1ste verdiep. De installatie beneden kan ik niet zo veel over zeggen, aangezien dat een groot deel ervan in de muur is gewerkt. De modem is inderdaad verbonden met het netwerk via een gewone telefoonkabel, maar er is ook een coax kabel die vanuit zo'n rond stopcontact de muur in gaat (Waarschijnlijk naar de vaste telefoon). En boven is er dus een coax-stopcontact aanwezig, en ik vroeg me af of dit dan de mogelijkheid geeft om de modem naar boven te verplaatsen. Of om op een of andere manier draadinternet op mijn computer te kunnen krijgen boven, want via de Powerline van Proximus daalt de kwaliteit van het internet erg hard.
  4. Aangezien dat onze draadloze netwerkverbinding helemaal niet optimaal is, en mijn computer op het 1ste verdiep staat, wil ik onze modem (belgacom) naar de eerste verdieping verplaatsen om snel draadinternet te hebben. Er is hier een Antennekabelstopcontact, dus dit is perfect mogelijk. Het probleem dat ik nu heb is dat de antennekabel die we hier hebben liggen langs beide kanten rond is, en dit is niet meer aansluitbaar op de nieuwe modems van Belgacom. Is er een manier om de modem te verbinden met het draadinternet? Een soort van Antennekabel naar DSL-kabel iets? Ik hoop dat ik de situatie duidelijk genoeg heb kunnen uitleggen, alvast bedankt voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.