Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Carolinepe

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo, kan iemand mij helpen met wat ik moet doen? Ik heb een medion laptop (akoya E1210) als ik de laptop wil opstarten komt er alleen maar tekst.. Ik kom niet meer uit op de hoofdpagina van de laptop.. Dit komt er te Voorschijn: 'Veilige modus' veilige modus met netwerkmogelijkheden 'veilige modus met opdrachtsprompt' ook komt er op' Windows normaal starten' ik heb alles al gebrobeerd maar kom steeds terug uit op de tekst met wat ik hierboven aan gaf. Kan iemand mij helpen aub?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×