Ga naar inhoud

Dieke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dieke

  1. Bedankt voor je reactie en aanpassing. Ik ga er nog even mee stoeien zodat ik het ook op andere excel bestanden kan toepassen.
  2. Bedankt voor je reactie. Ik heb het geprobeerd maar dat is volgens mij niet wat ik zoek. Ik wil gewoon de gehele regel kopiëren naar een ander tabblad. Maar dan dat excel dit automatisch doet als ik een bepaald woord in een kolom zet.
  3. Beste redder in nood, Ik ben bezig met het maken van een draaiboek in Excel maar omdat het om zo'n groot evenement gaat wil ik dit graag opsplitsen in verschillende locaties. Ik wil dus voor de organisatie een groot overzicht hebben en ook een overzicht per locatie wat er gaande is. Ik ben al begonnen met het invullen van de artiesten maar er komt nog veel meer bij. Zie het bestand wat ik heb bijgevoegd. Nu zou ik graag willen dat in het overzicht de gehele rij van activiteiten die plaats vindt bij vb: 'Riffort' gekopieerd wordt naar het tabblad 'Riffort' Ik heb al redelijk wat topics afgezocht en kom veelal uit op macro's, helaas weet ik daar niets vanaf en ben ik maar gaan proberen. ik heb dit ingevuld; Sub Riffort() Dim x As Integer Sheets("Riffort").Columns("a:j").ClearContents With Sheets("d") For x = 2 To .Range("a" & .Rows.Count).End(xlUp).Row If Application.Or(.Range("h" & x).Value = "Riffort", .Range("h" & x).Value = "riffort") Then .Range("a" & x & ":j" & x).Copy Sheets("Riffort").Range("a" & Sheets("Riffort").Range("a" & Sheets("Riffort").Rows.Count).End(xlUp).Row + 1) End If Next x End With End Sub Helaas kom ik er dus in m'n eentje echt niet uit, hulp zou zeer worden gewaardeerd want weet niet meer wat te doen! Ik moet dit namelijk ook gaan maken voor een template draaiboek en een beetje begrijpen.. Groetjes, Dieke Map111.xlsm
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.