Ga naar inhoud

frankdebruijn2

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

frankdebruijn2's prestaties

  1. Hartelijk dank Passer voor uw reactie. Nu kan ik heel wat ruimte vrij maken. vr.gr. Frank
  2. advies gevraagd. Ik wil mijn pc opschonen en dus ook mijn download map. PDF files, MP3 - en JPG files kan ik verplaatsen naar verschillende andere mappen. Maar hoe zit dat met "toepassingen" ? Kan ik die als ze eenmaal geinstaleerd zijn, gewoon verwijderen uit de download map ? Ook update's ?
  3. Heren, ik heb ontdekt dat probleem zich niet bij alle word-bestanden voordoet. Bij de word-bestanden van een aantal weken geleden gaat het opslaan naar PDF wel goed. De probleembestanden in "word" kan ik wel via de afdrukoptie "aanpassen aan papierformaat " ( ipv niet aanpassen) dwingen naar A4 . Ik denk dat met het copieeren van deze bestanden iets is gebeurd. Met nieuwe bestanden gaat het goed. Iedereen zeer bedankt voor de moeite. Frank de Bruijn.
  4. invoegtoepassing gedownload en geinstalleerd.
  5. Word, beeld, afdrukweergave : staat op 100%
  6. Dag Porrelaar, Dank voor de reactie. Ik heb de invoegtoepassing gedownload, pc opnieuw opgestart , getest, maar her probleem is niet verholpen.
  7. Dag Jonas, dank voor uw reactie. Ik heb exact de procedure gevolgd die u beschrijft. Maar het resultaat blijft hetzelfde. Bijgaand het resultaat van de wordfile en de PDF Sunny Afternoon V16 12 The Kinks.pdf Sunny Afternoon V16 12 The Kinks.docx
  8. wordbestand gereed officeknop opslaan als kies PDF opslaan.
  9. Wie kan mij helpen ?? Ik gebruik windows 10 en Office 2007. Als ik een wordbestand op wil slaan als een PDFbestand verkleint de tekst van bestand naar postzegelformaat. Er staat ergens een instelling niet goed ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.