Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Stan2000

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik ga het nu proberen, ik laat het zo wel weten!
  2. Beste forumleden, Ten eerste snap ik het natuurlijk al te goed dat traagheid echt bijna OVERAL aan kan liggen. Ook alvast sorry als deze topic in de verkeerde categorie staat, maar ik denk dat het een probleem is in Windows 8.1 Algemene informatie: Ik heb een Asus N750JK-T4157H notebook. (Specs kunt u vinden op: https://tweakers.net/pricewatch/408007/asus-n750jk-t4157h/specificaties/) De notebook is nu zo'n 2 jaar oud, maar (moet zo ver ik het weet) gewoon nog goed presteren. In het algemeen is de notebook niet traag met het reageren op het openen van mappen, opstarten, e.d. Maar wanneer er meerdere taken worden verricht wil hij nogal snel gaan vastlopen en bij verschillende games (CSGO, Minecraft, e.d.) heb ik een maximale FPS van 35/40. De schijven zitten niet vol, de data schijf is compleet leeg en de C schijf (windows) is er zo'n 240 gb vrij van de 500. Ik snap dat ik weinig informatie heb gegeven over waar het probleem zou kunnen liggen. Dus laat graag weten welke informatie je graag wilt weten om te kijken of daar het probleem ligt en dan stuur ik het zo snel mogelijk (binnen enkele uren) door. Alvast bedankt, Stan.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...