Ga naar inhoud

amonsul

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

amonsul's prestaties

  1. W10 is geinstalleerd op mijn C drive (SSD 500GB) maar ik raak niet uit mijn zwart scherm, dus ik kan totaal niks doen
  2. Sorry maat, tot nu geen oplossing. Ik heb een retail windows 10 op usb. Al boter aan de galg. Ik raak nog wel in het bios, maar dat is al. Wanneer ik uit het bios ga krijg ik het aanmeldscherm. Na ingelogd te hebben met mijn wwoord krijg ik een seconde het bureaublad te zien waarna alles zwart word met enkel het pijltje. Van frustratie gesproken! Er zijn zaken die ik niet durf te doen omdat ik het niet ken en mijn (nieuwe) pc niet volledig om zeep wil helpen.
  3. Hallo pc bollebozen, als flightsimmer (lockheed martin P3D v3) download, installeer of verwijder ik regelmatig eens vliegtuigen en sceneries. De meeste aangekocht, zoniet freeware van betrouwbare sites zoals FTXOrbx of Indiafoxtecho. Geen prblemen tot bepaald moment ik na afsluiten van P3D venstertje verscheen: DLL run en E\: kan program file niet vinden....Wat the f...is dat? Dat leek voor de rest geen kwaad te doen maar ik vond dat wel vervelend. Dus probeer daar iets aan te doen met een free "optimizer" van Avg. Allee, ik "run" dat ding, maar na 9% "gerund" te hebben loopt de boel vast! OK, dan sluiten we dat ding. En hier loopt het helemaal fout. Windows (10) is niet meer op te starten. Al wat ik nog te zien krijg bij het aanzetten van de pc is een flits van een blauw scherm waarna alles zwart wordt met het cursorpijltje. Mijn pc is een zelf gebouwde met splinternieuwe onderdelen: i5 6600K skylake met Hyper 212 EVO Coolermaster, motherb. Gigabyte Z170X-Gaming3, Corsair 600w voeding, Corsair Vengeance DDR4 memory en Nvidia videokaart. Alles werkte prima tot ik die stommiteit beging. De brave mens die mij een oplossing aanreikt betaal ik een dikke pint. En twee ook!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.