Ga naar inhoud

Malibu

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Malibu's prestaties

  1. Het is idd een usb toetsenbord en die zat al in de usb vanvoor. mss eens in eentje aan de achterkant steken?
  2. Nog steeds geen fix gevonden hoor
  3. Hey dag Droske, Ik moet zeggen het was niet opgelost maar had er minder last van nu is het weer beginnen opduiken. Ik heb windows 7 herinstaleerd, zonder succes Nu heb ik zelf upgegrade naar windows 10 maar ook hier geeft het nog steeds hetzelfde probleem.
  4. Instellingen staan precies het zelfde nu, nog steeds heb ik het probleem
  5. Uiteindelijk na veel langer dan normaal had ik toch nog altijd de C key bug
  6. Ik heb mijn computer eens terug gezet naar een herstelpunt van vorige maand en had vandaag precies geen last meer van het probleem dus ik denk dat het voorlopig gefixed is, bedankt voor alle hulp
  7. Na dit gedaan te hebben krijg ik 'Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden'
  8. Ik moet de c toets niet gebruikt hebben het gebeurd zonder dat ik mijn toetsenbord zelf maar aanraak en het is idd alleen maar bij de C toets
  9. Dankje, Ik hoor geen Biep geluid bij het opstarten, bij het opstarten doet het probleem zich ook nooit voor het is pas achter een uurtje ofzo dat het pas begint. Ik kan andere toetsen indrukken maar de C blijft gewoon ook doorgaan. Het gaat over een costum build desktop.
  10. Sinds kort krijg ik na een tijdje dat de C knop gespamt word, ik dacht dat het aan mijn oude toetsenbord lag en heb dus een gloednieuwe gekocht en het probleem blijft zich voor doen. Zelf na ontkoppeling van het toetsenbord lijkt het of de c knop nog steeds ingehouden word. Heb al de software van het toetsenbord herinstaleerd maar dit helpt ook niet. Het enige dat tijdelijk werkt is de computer heropstarten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.