Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

brilante

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over brilante

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Omdat in sommige hotels poort 1194 geblokkeerd staat.. en dan kan ik de andere poort gebruiken 😅
 2. Top! Net geprobeerd en werkt perfect! Thx Beste, alvast bedankt voor de snelle reactie! Er is inmiddels al een server draaiende op poort 1194 maar hoe er een poort aan toe te voegen lukt niet op deze manier.. dan word de vorige poort aangepast maar niet toegevoegd . Mvg
 3. Beste, alvast bedankt voor de snelle reactie! Er is inmiddels al een server draaiende op poort 1194 maar hoe er een poort aan toe te voegen lukt niet op deze manier.. dan word de vorige poort aangepast maar niet toegevoegd . Mvg
 4. Hallo iedereen! Ik heb sinds enige tijd een vpn server op mijn raspberry pi 3b+ draaien (pivpn). Deze server gaat over poort udp 11941. Graag had ik poort 443 tcp toegevoegd maar ik krijg geen werkende mogelijkheid gevonden heeft er iemand ervaring hier omtrent? Kan ik een server toevoegen? Of wat zijn de mogelijkheden? Mvg!
 5. zo is het ook al voorgevallen dat een prog geinstalleerd was en werkend... en na enige tijd het niet meer opstarte en enkel te zien was bij taakbeheer
 6. ik heb dit probleem eerder gehad bij mijn vorige laptop ... origineel win7 en geupdate naar win 10 ... toen het zelfde probleem waardoor ik ook terug naar win7 ben gegaaan en het probleem was weg... aangezien nu win10 vooraf geinstalleerd is krijg het probleem niet opgelost en begrijp niet waarom het over enkele weken wel lukte en nu niet meer.... alvast bedankt voor de moeite !
 7. het gaat over de internet security , ik heb een betaalde versie. deze had ik al op de laptop geinstalleerd maar door omstandigheden verwijderd en wilde deze opnieuw installeren. maar merkte ik dat deze het niet meer deed en zo ook anders progje.. als ik er op klik komt even de zandloper en gebeurd er niet meer.... enkel bij het spotnet progje zie ik bij taakbeheer dat deze draaid maar krijg niet te zien en daar blijft het dan ook bij.
 8. klopt, de bitdefender komt van http://www.bitdefender.be/
 9. de windows 10 was vooraf geïnstalleerd , er is wel een update geweest van windows 10 , msn: 30020393 MD99859
 10. beste, zoals gevraagd: http://speccy.piriform.com/results/nRfbh7QWlvnjXsBzHwcA2qi
 11. Het gaat over Bitdefender en spotnet... Het zijn beide de laatst beschikbare versies.. bij spotnet als ik het wil installeren zie ik het via ctrl Alt del bij taakbeheer op de achtergrond maar verder gebeurd er niets... En bij Bitdefender gebeurd er totaal niets...
 12. Vanaf ik windows 10 heb willen enkele programma's niet installeren of openen. De installatie via administrator werkt ook niet. Iemand een idee hoe dit komt? ik heb geen windows 10 update gedaan maar een nieuwe laptop met vooraf geïnstalleerde windows 10.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.