Ga naar inhoud

Jens26

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jens26's prestaties

  1. Ik vroeg het me af of ik dit tijdelijk kon oplossen door het stuurprogramma te wijzigen of dergelijke omdat ik mijn laptop momenteel nodig heb met de examens. Ik ga hierna dan maar eens mailen voor de garantie. Hartelijk dank voor het antwoord.
  2. Ik heb net een nieuwe laptop (Lenovo Y700) als ik mijn 2.1 speakers aansluit via AUX terwijl er een liedje speelt op youtube speelt het zuiver. Als dit liedje dan stopt en er een ander begint krijg ik een constante ruis toon, deze verdwijnt echter als ik de aux kabel even uit de laptop trek en weer insteek. Hoe kan ik dit probleem oplossen of wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn?
  3. Ja dit topic mag gesloten worden. Bedankt voor de hulp allemaal!
  4. Haha nee dat niet Ik heb momenteel 39,3 GB vrij
  5. Ik hbe momenteel de locatie veranderd en men programma's opnieuw geinstaleerd dit lijkt nu te werken voor mij. Hartelijk dank voor de hulp!
  6. Ik heb het eens doorgelezen nu ik tijd heb en ik vind het nogal ingewikkeld. Het partioneren is dit echt nodig? Ik vind het zelf handiger dat ik gewoon 1 deel heb op men HDD zoals op men vorige laptop (die had wel maar 1 schijf). Ook heb ik origine geinstaleerd en een game met als gevolg dat deze game ook op de SSD staat nu en als ik deze verplaats hij gewoon niet meer werk.
  7. omdat ik momenteel nog maar 35GB vrij heb op mijn SSD van de 97,2 die ik kan gebruiken. Ik zal straks eens kijken of ik mijn SSD zo ingesteld krijg hartelijk bedankt.
  8. Ik heb net een nieuwe laptop aangeschaft met een SSD (C: schijf) en HDD (D: schijf), mijn SSD stond eerst als primair ingesteld maar dit heb ik ondertussen al veranderd. Als ik nu een programma wil installeren op de D: schijf zoals Origin krijg ik een foutmelding, als ik dit op de C: scijf probeer lukt dit wel meteen. Mijn vraag is dus hoe kan ik mijn Program files verplaatsen naar mijn HDD? Of een extra Program files map op de HDD plaatsen?
  9. Ik heb net nog even rond gekeken en heb deze nog gevonden http://www.laptopshop.be/product/740229/lenovo-ideapad-700-15isk-80ru00humb-azerty.html Deze heeft meer SSD en heeft een NVIDIA GeForce GTX 950M met 4GB ipv de NVIDIA GeForce GTX 960M met 2GB in de ASUS. Hoe zit het met deze prestaties van beide grafische kaarten en het geheugen?
  10. Hartelijk bedankt voor u antwoord. Deze laptop was ik ook al eens tegen gekomen maar het geheugen leek mij weinig maar zoals u zegt is het desnoods makkelijk te upgraden wat dus geen minpunt is inderdaad. Wel had ik hier ook mijn bedenkingen bij de batterijduur van deze laptop omdat het echt uit een game reeks leek te komen stond ik hier nogal sceptische tegenover. Er wordt gezegd dat de batterij niet vervangbaar is, kan dit wel gebeuren door een gespecialiseerde persoon van een computerzaak? Ook leek het mij nogal groot en zwaar om elke dag bijna mee te nemen naar school t.o.v. andere laptops, Zijn er nog andere alternatieven dat u zo meteen weet? Anders zal mijn keuzen op Deze ASUS ROG vallen die u me aanraden
  11. Ik ben momenteel opzoek naar een nieuwe laptop omdat mijn huidige het na een 5 tal jaren laat afweten. Deze laptop zal ik vooral gebruiken voor school. Het moet soepel 2D en 3D tekenprogramma's kunnen draaien zoals: AutoCAD, Revit, Vertex, .... Vereisten -15 inch -Recente i7 processor - 16Gb ram? -1TB harde schijf + eventueel SSD -AZERTY toestenbord met numeriek Zelf had ik al 2 laptops gevonden: http://www.laptopshop.be/product/738875/lenovo-ideapad-y700-15isk-80nv011kmb-azerty.html#product_specifications http://www.laptopshop.be/product/742270/acer-aspire-f5-573g-72fs-azerty.html De acer laptop spreekt mij aan omdat: Lange accuduur, Recentere i7, DVD speler, design De Lenovo spreekt mij dan weer aan omdat: Recentere grafische kaart, Quadcore (acer is dualcore), Meer cache voor de processor. Maar deze heeft dan weer als minpunten het game design en de lagere accuduur van de batterij. Ik vroeg me af of er veel verschil is tussen beide laptops qua prestaties van de Processors (Dualcore en Quadcore) en tussen de grafische kaarten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.