Ga naar inhoud

Agge

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Agge's prestaties

  1. Ok dankuwel ik zal dit eens doorlezen en dan zal ik eens denken wat ik best ga doen. een externe schijf heb ik hier liggen.
  2. Super! dankuwel, zou je het aanraden dat ik een ssd neem ipv een hdd nu dat ik kan (moet) veranderen? of toch beter zoals je zei terug hdd van 2tb?
  3. Ok zal ik doen, moet ik alles van deze schijf overzetten op de andere? of gewoon de nieuwe erin steken? alvast bedankt voor alle hulp!
  4. Dit zijn de resultaten van de error scan en benchmark, heb er ook nog eentje van de health tussen gestoken
  5. Hallo, dankuwel voor het uitgebreide antwoord! Aan het stof kan het niet liggen aangezien ik om de 2-3 maand mijn pc vanbinnen reinig, dan zal het aan de koelpasta liggen, niet? en ivm het ethernet, dit zal ik zo dadelijk eens proberen! En hier zijn de resultaten van mijn hdd en zoals u al zei: conditie is niet al te goed, kan ik hier iets aan doen?
  6. http://speccy.piriform.com/results/M5h6FuT4agSc0tCtq8AU1wq Voila dit is een nieuwe, prettige eindejaarsfeesten!
  7. Zit al paar dagen met hetzelfde probleem dat ik niet opgelost krijgt, heb al vanalles geprobeerd. Wifi werk 100% maar ethernet zegt steeds "onbekend netwerk" iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?
  8. Aangezien ik geen geluid heb is dit de oplossing, dat installeert IDT weer, maar dan krijg ik deze melding, is dit de oorzaak van het flikkerend scherm?
  9. http://speccy.piriform.com/results/n7HxhcSIfhAnJlSeXyKXJVW Hier zijn de specificaties, heb net geprobeerd IDT audio te verwijderen, niets van resultaat en heb vervolgens ook geen geluid
  10. @droske dit ga ik morgenvroeg meteen doen, heb dit programma nog op flash drive staan. Alvast bedankt voor het antwoord!
  11. Hallo, gisteren kreeg ik een bericht dat ik een update had voor windows 10, ik heb deze uitgevoerd en duurde ook makelijk 2u in totaal, toen deze klaar was startte ik mijn pc, logde in en zag een flikkerend scherm. Dus ik heb al grondig op internet gezocht en kwam een mogelijke opplosing tegen die zei voor windows error reportibg bla bla bla en ook nog iets anders uit te schakelen, deze heeft al bij veel mensen geholpen maar bij mij niet helaas, dus besloot ik eens een hard reset te doen en alles op mijn pc te verwijderen. Dit heb ik gedaan door de nacht en de volgende ochtend starte ik de pc op en alles werkte perfect, nu een halve dag later kreeg ik weer een melding dat de pc moest worden bijgewerkt en dat deed ik ook, nadat dat gebeurd was startte ik de pc weer op en toen was het geflikker er weer. Echt frustrerend, toen heb ik weer hetzelfde gedaan maar het helpte weer niet, vervolgens heb ik mijn gpu drivers geupdate, werkte niet toen een oudere versie geinstaleerd, werkte ook niet. Toen zag ik op internet dat het OF kan liggen aan Norton, iCloud of IDT audio. Norton (symantec) heeft al een oplossing blijkbaar maar dat is enkel als het door norton komt en norton gebruik ik niet eens dus det probleem ook niet zijn, iCloud zelfde verhaal gebruik ik ook niet. Maar IDT wel nu heb ik al pogingen gedaan om het te verwijderen via programmas en onderdelen maar deze staat er niet tussen en als ik in de C drive kijk zie ik wel dingen met IDT maar dat zijn ook andere dingen, dus nu is mijn vraag heeft er iemand een oplossing? Zoja als ik IDT verwijder heb ik dan nog geluid? Zijn er alternatieven? Want begin de hoop op te geven. Heb al zoveel geprobeerd maar tevergeefs. Hopelijk weet iemand me raad!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.