Ga naar inhoud

Hitoshi

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Hitoshi's prestaties

  1. Toen hij ''gemaakt'' was zei de man van de Computerwinkel ook dat ik mijn pc wat leger moest maken ik had nog ongeveer 100 gb over..
  2. Hallo, Ik heb een pc heb hem al ongeveer 3 jaar en in die 3 jaar ging alles goed. Toen een maand of 2 geleden mijn computer steeds plotseling een zwart beeld kreeg.. En soms kwamen er ook heel veel bluescreens die niet klopten. (De tekst was helemaal apart eigenlijk alleen de smiley was er heel briek in) Ik hoorde het geluid toen ongeveer 15 seconden nog steeds en toen was alles compleet zwart. Het licht en alles van de computer brandde nog steeds. Meestal als ik dan een game opstartte duurde het maar even voordat dit gebeurde.. dit gebeurde echter niet als ik alleen Google Chrome aan had. Ik besloot met mijn vader naar de computerwinkel te gaan waar ik had stage gelopen en die hebben mijn harde schijf vervangen. Ze zeiden of je kan er 1 doen van 1 terabyte of 2 terabyte. Ik heb gekozen voor 2 terabyte, 100 euro koste mij dit. De eerst paar weken/maanden ging het goed. De hardeschijf maakte nu wel geluid maar dat was gemeld door de computerwinkel dat dit zou gebeuren. Nu heb ik het weer. mijn computer krijgt weer steeds dit zwarte beeldscherm. Ik snap het niet. Ik heb ook nog een 2 terabyte hardeschijf gedaan (Of het zijn 2 harde schijven) Om dit te voorkomen en het gebeurd weer. Nu weet ik niet zeker of het aan de Hardeschijf ligt of iets anders. Want ik krijg geen bluescreens. Weet iemand hier raad mee of heeft dit ook gehad? Ik zou het graag willen weten voordat ik weer naar de computer winkel ga. Groeten Hitoshi
  3. Ja het is weer gefixt, ik had mijn computer al een paar keer opnieuw opgestart en dat werkte niet. Nu opeens nadat mijn computer zichzelf opeens opnieuw opstartte is het opgelost, Dankuwel
  4. Hallo mensen van dit forum. ik heb al sinds een tijdje Windows 10 op mijn PC en gebruik het actie centrum voornamelijk om van monitor te veranderen. Gisteren wilde ik het weer gaan veranderen via de snelle acties in het Actiecentrum alleen deze opties waren weg! Ik heb niks gedaan opeens was het zo. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Alvast bedankt Hitoshi (In de fotos zie je eerst hoe het er bij mij uit ziet, dan de instellingen en als 3de een foto van Google hoe het hoort)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.