Ga naar inhoud

FennB

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

FennB's prestaties

  1. Hallo! De laptop is weer terug naar fabrieksinstelling en alles doet het weer. Ik heb mijn bestanden tijdelijk op een externe schijf gezet dus die kan ik weer terugplaatsen. Ik zal geen torrents meer gebruiken. Maar wat ik me af vroeg, is er dan een andere manier om bijvoorbeeld e-books te downloaden zonder torrents?
  2. Ik kan nu even helemaal niks... Ik kom gewoon niet op internet, ook niet met een kabel. Geen idee wat er allemaal aan de hand Is. Tips wat ik nu kan doen?
  3. Hallo, Mijn laptop kan ook opeens geen verbinding meer maken met internet. Ik heb echt geen idee wat er allemaal gebeurd. Met die Chinese programma's had ik wel gwn verbinding en deed de taakbalk het nog. Dus kan het zijn dat er miss belangrijke systeembestanden zijn verwijderd door die malware?
  4. Hallo, Ik heb een systeemherstel gedaan maar ook toen deed de taakbalk het niet. Heb toen de systeemherstel ongedaan gemaakt omdat ik nogal in paniek raakte.. (verschillende programma's op het bureaublad waren weg en ook mijn bureaublad achtergrond). Ik kreeg het idee dat hij veel meer herstelwerk had gedaan dan alleen vanaf een uur terug..
  5. Ja dat is na de laatste scan met OTL gebeurt. Via zo'n heel oud internet icoontje. Vond ik bij 'mijn computer'. Maar bijna mijn hele taakbalk werkt niet meer
  6. Nee, Het knopje op mijn toetsenbord met het microsoft-logo werkt ook niet meer!
  7. Hallo, Na de reboot is OTL inderdaad opgeruimd, ik kan alleen nu mijn internet explorer niet meer openen en mijn windows menu ook niet meer. Hoe kan dit? En hoe krijg ik dit weer normaal??
  8. Nee dan kan ik hem ook niet uitvoeren. Is die laatste stap wel echt nodig? Anders laat het maar zitten hoor.. Ik vind het echt al super geweldig hoeveel tijd je al besteed aan mijn vraag. Ik wist niet dat zoiets bestond, maar voor zo'n computer leek als mij is dit echt super. Alles wordt heel goed uitgelegd. Heel erg bedankt in ieder geval alvast!!!
  9. Hoi! Hij opent het programmaatje nu wel, en dan klik ik twee keer op 'ok' zoals aangegeven en dan sluit het programma zich opeens uit zichzelf af en gebeurt er verder niks.. klopt dit ook?
  10. Hallo, Beide programma's komen op deze manier op mijn bureaublad te staan als ik ze download. Wat gaat er verkeerd?
  11. Hoi, De laatste stap lukt mij niet. Ik heb de delfix gedownload maar kan hem niet starten. Dan vraagt hij met welk programma ik het wil openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.