Ga naar inhoud

be_n_ji

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door be_n_ji

  1. Het enige wat ik veranderd heb in men regedit is TimeToKillService van 12000 naar 2000 gebracht omdat ik gelezen had dat het bij sommige mensen zo verholpen was maar bij mij dus niet. De bios terug naar de defaultwaarden zetten heb ik ook al geprobeerd maar hij doet het nog altijd niet..
  2. Beste Ik ben ten einde raad.. Als ik men computer wil afsluiten valt men toetsenbord en muis uit maar de computer blijft draaien en op het scherm blijft er staan afsluiten. Ik heb volgens mij al alles geprobeerd: -Clean install van men windows -Alle updates downloaden -Dingen veranderen in regedit -Achterlijke hotfixen download van microsoft waar je niets aan hebt Is er iemand die mij kan helpen? Ik lees dat dit probleem vaak voor komt maar nog niet echt oplossing is voor gevonden. Met vriendelijke groeten Brent
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.