Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

saskiasteg

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo, Ik ben vrij nieuw met PHP-script (eigenlijk heel erg nieuw). Nu heb ik een formulier op mijn website staan, alleen helpt de validatie uiteraard niet tegen spam, robots hackers enzo. Ik krijg dus tig nep aanmeldingen (eerst een leeg formulier en daarna ingevuld) De ingevulde formulier heeft zomaar wat ingevulde letters, de dienst die word gekozen middels een uitklamenu is wel steeds anders, maar de naam is steeds Barnypok. Als ik hierop ga zoeken zie ik deze naam op verschillende andere sites (schaakvereniging,basketbalvereniging, reunie etc.) ook staan (10 laatste aanmeldingen door Barnypok). Kortom een robotje dus denk ik. in de omschrijving staat steevast een link. Maar nu vroeg ik me af, wat kan er gebeuren als ze dit lukt. kunnen ze dan ook in mijn sitegegevens op de server? Of is het enkel een probleem als ik de link aanklik (wat ik toch niet ga doen) En vooral, hoe beveilig ik mijn formulier? of is het php script voldoende? bvd. saskia
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.