Ga naar inhoud

DickB

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

DickB's prestaties

  1. dit heb ik gedaan! de pc start wel op! blijft op lenovo startscherm hangen! ik had en ff uit gedaan en opnieuw aangedaan! toen ging het scherm niet aan de pc! later dee ik het weer, toen ging het scherm wel weer aan
  2. de pc is als het goed is stofvrij! ik heb pas de videokaart eruit gehaald! maar dat werkte niet! ik denk dat ik hem laat repareren ergens!
  3. bedankt voor de tip! maar het is zelfs zo erg, dat als ik bij dat blauwe herstelscherm ben, en ik wil dus naar geavanceerde opties enz voor het opstarten in veilige modus dat die dan weer crasht! dat is dus het probleem! ik weet wat ik moet doen maar ik heb de mogelijkheid niet om het snel te doen voordat ie crasht!
  4. dag allemaal, Ik ben net nieuw op dit forum, want ik zit met een groot probleem! paar dagen geleden zat ik te gamen, toen m'n pc in eens crashte! BSOD kwam te voorschijn! ik weet inmiddels het probleem! het heeft als het goed is te maken met mn drivers waar een update voor klaar stond. wel apart want daarvoor is die niet gecrashed terwijl er toen ook een update klaar stond! waarschijnlijk komt het ook deels door mn anti-virus! maar ik weet hoe ik het moet oplossen, maar ik kan met geen mogelijkheid in mm pc komen. want bsod blijft maar voorkomen! ik kan niet mn bureaublad bereiken! ik kan niks doen! dus mijn vraag is wat kan ik het beste doen? mn videokaart eruit halen en dan proberen op te starten of??... mvg, Dick Benard
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.