Ga naar inhoud

Melle123

Lid
  • Items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Melle123's prestaties

  1. Een paar maanden had ik hetzelfde probleem dat mijn pc soms in mijn game die ik full screen speelde terugschakelde naar bureaublad en de game (flightsim) daarna via de taakbalk weer kon openen. Dit was een tijdje weg alleen het is weer teruggekomen en dit keer is het erger, als ik mijn game weer open vanuit de taakbalk spacet de game hem behoorlijk. (Was ik ineens op een ander koers en hoogte dan wat zou moeten) de frequentie is ook toegenomennamelijk 1 keer per 5 dagen inmiddels. Ik heb ongeveer hetzelfde ook al is gehad door met vatsim te verbinden met germany 2 alleen ik ga nu ff de andere server proberen. Dit laatste kan het toch niet zijn want op het moment dat het gebeurde vloog ik offline. Ik heb ook al Windows+d gedaan alleen daar kwam niks uit alle hulp is welkom
  2. na een tijdje ben ik meer te weten gekomen. ik wilde laatst een nieuw account aanmaken en krijg ook hierbij een foutmelding. het gaat steeds om hetzelfde, net als bij de store geeft hij als verklaring dat het geen verbinding kon maken enz, alleen ik heb wel verbinding. ook heb ik de probleemoplosser gebruikt voor store apps deze geeft aan dat de cache mogelijk beschadigd is en heeft dit niet kunnen oplossen. heeft u misschienn nog ideen?
  3. Ooh Oke meneer nu weet ik Iniedergeval dat het normaal is dat ik daar niet in kan, echter heb ik daarin helemaal niks veranderd en ook niet in winsxs helemaal nergens wat echt erg gevaarlijk kan zijn. Bovendien kon ik na de malware-opruiming wel in edge, toen had ik een eigen startpagina. Daarna wilde ik dat hij weer is opende in www.google.com dus heb ik dat in edge veranderd en sindsdien sluit edge af als ik hem probeer op te starten. Enig idee?
  4. Ik voelde me aangetrokken tot die map omdat ik die aa2e heb gezocht in verkenner en die wees mij naar winsxs alleen toen ik daar ging kijken zag ik dat aa2e... al veel langer bestond dan het virus.
  5. Meneer ik meen serieus dat ik zelf alleen op onderzoek ben uitgegaan, ik heb niks verwijderd of verplaatst na de malware-opruiming. De map windowsapps staat wel op mijn pc. Ik heb toegang to winsxs. Alleen ik kan niet edge openen, wel als ik een pdf probeer te openen. In de store geeft hij de bovenstaande foutcode steeds en waarom doet systeemherstel het niet als ik vragen mag?
  6. met de nieuwe harde schijf kan ik het fout hebben, het was niet dezelfde naam als aa2e maar het waren wel rare namen
  7. Ik heb is op aa2e gezocht in Windows verkenner en er staan nog wat dingen precies op de datum van het virus met zulk soort getallen ze staan in winsxs. Ik zal er screenshots van sturen
  8. Nog is wat, toevallig ging ik mijn c schijf optimaliseren en tot mijn verbazing stond er ineens een nieuwe harde schijf station: //?Volume(aa2e8d...
  9. hij heeft geen fouten gevonden. ik zal het windowsapps probleem wat beter beschrijven, er staat deze vermelding voor toegangsbeheer is beschadigd en er staat een voorwaarde: (Exists WIN://SYSAPPID)
  10. Droske weet u hoe het kan dat ik niet in de map windowsapps kan, edge meteen sluit als ik het open en in de Windows store een foutmelding krijg?
  11. Eigenlijk vrees ik van niet, ik kan nog steeds niet in de map windowsapps, de Windows store doet het niet en edge sluit meteen af als ik het probeer te starten. Het rare is wel dat als ik een pdf open met edge dat edge dan wel normaal opent. Met de Windows store geeft hij code 0x8000FFFF en met windowsapps geeft hij als beschrijving: deze vermelding voor toegangsbeheer is beschadigd. Verwijder de vermelding en maak een nieuwe.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.