Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

mario0812

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mario0812

  1. Hallo Ik heb even een vraagje over een toestel dat mijn ouders een jaartje geleden gekocht hebben. Het betreft een toestel dat oude dia plaatjes kan scannen en digitaal opslaan. Het toestel is compatibel met windows xp , vista en windows 7. Toen zij deze scanner aankochten , draaide hun pc op windows 7 en hebben ze een aantal dia's kunnen digitaliseren. Maar omdat de upgrade naar windows 10 zich opdrong en zij op een bepaald moment geen keuze hadden doordat de pc plots windows 10 installeerde bij het opstarten , kan de driver van hun toestel wel nog geinstalleerd worden met de installatie cd-rom , maar het toestel wordt niet meer herkend wanneer je de usb stekker in de pc wil inpluggen. Is er een manier om een toestel dat niet met windows 10 compatibel is toch te laten werken? alvast bedankt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×