Ga naar inhoud

ward

Lid
 • Aantal items

  595
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ward

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 19-12-1940

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo, Zal mettertijd dan wel in orde komen met die mislukte updates. Hartelijk dank voor uw hulp.
 2. Hi, Heb gisteren nog 2 updates ontvangen van MS. Heb een 64 bit systeem. Blijkbaar is de update 'SP2' niet meer beschikbaar volgens de 64 bit win.7 link.
 3. Heb nog SP1 van win. 7, zou het nodig zijn om SP2 te instaleren? Heb een paar mislukte updates in de downloads staan en daarmee zou dat opgelost kunnen worden. Naar ik toevallig zag zou er al een SP3 zijn, is dat zo? Bedankt bij voorbaat. ward
 4. ward

  administrator

  Mijn vraag over 'administrator' werd perfekt beantwoord, waarvoor nogmaals dank. Daarmee is dit item opgelost en mag het afgesloten worden.
 5. ward

  administrator

  Zeer duidelijk, bedankt voor uw hulp.
 6. ward

  administrator

  Hallo, alleen ik werk met men pc en heb tot hiertoe nooit stilgestaan om mij als administrator te registreren. Is dit wel nodig, of is het beter dat wel te doen in verband met sommige bewerkingen?
 7. Hallo, wat is de beste manier om met win 10 te beginnen, een gratis (?) upgrade of een compleet nwe win 10 te dwnlden? Zijn er zaken die ik eerst maar eens goed nazien alvorens te beginnen? Dank bij voorbaat. win 7 sp3
 8. ward

  Win Defender

  Bedankt, intussen had ik het kunnen vinden via systeembeheer en services, daar kon ik defender stoppen. Volgens onderhoudscentrum staat nu enkel Bullguard op alles ingeschakeld. Zal wel in orde zijn zeker? Btw: bedankt voor de tip over win 7, krijg nochtans soms een update?
 9. ward

  Win Defender

  Hoe schakel ik win defefender, win antispyware en win antivirus uit, heb namelijk Bullguard die dit al doet en ze werken nu allemaal samen volgens het onderhoudscentrum. win 7 sp3
 10. Hi, Mag afgesloten worden, nogmaals dank
 11. Ja hoor, gelukt! Hartelijk merci voor de hulp beiden. Ward
 12. Beste dank voor de tips beiden, maar de werkwijze van Stegisoft helpt niet, sorry, en de bovenste link van Passer zegt dat de fout zou komen door Chrome. Echter deze heb ik nooit gdwld. wel gebruik ik Opera als hoofdbrowser en heb nooit eerder problemen gehad met IE. In die link staat ook een fix 50388, ik twijfel er aan om verder te gaan met deze fix, kan ik deze toch gedruiken of wat is het beste?
 13. Hi, sinds enige dagen kan ik niet meer een link in een bericht openen, krijg volgende in bijlage te zien:
 14. Beste droske, ik weet het ook niet meer, zal wel in orde zijn zeker. In alle geval bedankt voor uw moeite.
 15. Waarom moest ik dan in eerste instantie de test met FSRT.exe doen? Ben toch zeker niet dement aan 't worden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...