Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ward

Lid
 • Aantal items

  582
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ward

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 19-12-1940
 1. Thuisnetwerkprobleem

  Beste droske, ik weet het ook niet meer, zal wel in orde zijn zeker. In alle geval bedankt voor uw moeite.
 2. Thuisnetwerkprobleem

  Waarom moest ik dan in eerste instantie de test met FSRT.exe doen? Ben toch zeker niet dement aan 't worden?
 3. Thuisnetwerkprobleem

  OKé, dat zal dan in orde zijn. Is er verder nog iets gevonden over dat geval met de vraag om mijn bureaublad te tonen bij de opstart van de site, er is een addision.txt en frst.txt van gemaakt.
 4. Thuisnetwerkprobleem

  Sorry droske, dat moet dan verkeerd gelopen zijn, ik heb dat verkeerdelijk aan kape uitgelegd. Hoe ik dan daar op gekomen ben is mij een raadsel. Omdat jullie zoveel inzet en hulp geven wou ik enkel vermelden (niet om daar een bedanking voor te krijgen) dat ik met plezier ook, zoals velen ongetwijfeld, een financiele bijdrage heb gestort via een overschrijving met mededeling ward. Heb gezocht of ik die post nog terug vind, maar hoe det nu gaat dat weet ik niet. Zou het graag weten hoe je dat kunt doen als je wil
 5. Thuisnetwerkprobleem

  Sorry droske, dat moet dan verkeerd gelopen zijn, ik heb dat verkeerdelijk aan kape uitgelegd. Hoe ik dan daar op gekomen ben is mij een raadsel. Omdat jullie zoveel inzet en hulp geven wou ik enkel vermelden (niet om daar een bedanking voor te krijgen) dat ik met plezier ook, zoals velen ongetwijfeld, een financiele bijdrage heb gestort via een overschrijving met mededeling ward.
 6. Thuisnetwerkprobleem

  Is er verder nog iets gevonden over het probleem? Ik bedoel die vraag die mij gesteld werd om toelating om het bureablad te mogen zien bij het opstarten van het helpforum.
 7. AD BLOCK

  Had dit reeds gedaan eerder
 8. Thuisnetwerkprobleem

  Ja, als leek zal ik me vergist hebben zeker In alle geval bedankt voor de moeite. Nog een vraagje, het gaat over de fin. hulp, kan ik dat mss beter privé vertellen?
 9. Thuisnetwerkprobleem

  Addition.txt FRST.txt fixlist.txt Heb er per vergissing de fixlist van 28/10 er bij gezet.
 10. Thuisnetwerkprobleem

  Ter inlichting: mag ik weten waarom PC helpforum mijn bureaublad wou zien? Deze vraag werd me gesteld enkele dagen eerder bij het opstarten van de site.
 11. Thuisnetwerkprobleem

  Dit heb ik nog gevonden in de prullemand, zo zag het netwerk er voordien uit:
 12. Thuisnetwerkprobleem

  Om één en ander duidelijk te maken, ik heb totaal niet zitten prutsen in het netwerkcentrum, dat zou je mss kunnen denken n.av. de vorige topic over netveiligheid. Wat er wel gebeurd is, is bij het opstarten van de desktop, er een bericht stond van avast met een vraag over het openbaar netwerk. Enkele dagen daarvoor heeft avstscanning een virus gevonden, die zit nu in de kluis.
 13. Thuisnetwerkprobleem

  Nee, geen ongelezen berichten, en zeker geen 461. Dat zijn het aantal berichten die al binnen gekomen zijn, die 461 dan hé. Nog het volgende: het kan toch niet dat TN in het netwerk zit? Voordien was dat anders te zien, eerst stond er openbaar netwerk, dan de router geloof ik, en dan de wereldbol. Er is ook nog een laptop en een printer in het netwerk geplaatst maar de laptop kan ik nu niet opzetten nu.
 14. Thuisnetwerkprobleem

  Er is toch iets vreemd, in dat telenet icoontje staat een rood bolletje met het cijfer 9+, dat was vroeger niet:
 15. Thuisnetwerkprobleem

  Bij het opstarten van de pc werd mij de vraag gesteld van Avast antivirus of telenet.be een openbaar netwerk was. Heb wat te lang gewacht voor ik het zag (was nog met andere zaken bezig) en op de vraag een antwoord geven ging niet meer, er gebeurde dus niets meer bij het klikken op dat berichtvakje. Heb dan naar het netwerkcentrum gaan kijken, en dat was het resultaat: Verder voeg ik er nog aan toe dat voordien mijn netwerk niet als thuisnetwerk maar als openbaar netwerk stond ingesteld. Dit was zo gedaan door de instalateur van de router/wifi. Waarom is mij een raadsel. win. 7 sp1 router Genius esr350
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×