Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ward

Lid
 • Aantal items

  592
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ward

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 19-12-1940

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ward

  administrator

  Mijn vraag over 'administrator' werd perfekt beantwoord, waarvoor nogmaals dank. Daarmee is dit item opgelost en mag het afgesloten worden.
 2. ward

  administrator

  Zeer duidelijk, bedankt voor uw hulp.
 3. ward

  administrator

  Hallo, alleen ik werk met men pc en heb tot hiertoe nooit stilgestaan om mij als administrator te registreren. Is dit wel nodig, of is het beter dat wel te doen in verband met sommige bewerkingen?
 4. Hallo, wat is de beste manier om met win 10 te beginnen, een gratis (?) upgrade of een compleet nwe win 10 te dwnlden? Zijn er zaken die ik eerst maar eens goed nazien alvorens te beginnen? Dank bij voorbaat. win 7 sp3
 5. ward

  Win Defender

  Bedankt, intussen had ik het kunnen vinden via systeembeheer en services, daar kon ik defender stoppen. Volgens onderhoudscentrum staat nu enkel Bullguard op alles ingeschakeld. Zal wel in orde zijn zeker? Btw: bedankt voor de tip over win 7, krijg nochtans soms een update?
 6. ward

  Win Defender

  Hoe schakel ik win defefender, win antispyware en win antivirus uit, heb namelijk Bullguard die dit al doet en ze werken nu allemaal samen volgens het onderhoudscentrum. win 7 sp3
 7. Hi, Mag afgesloten worden, nogmaals dank
 8. Ja hoor, gelukt! Hartelijk merci voor de hulp beiden. Ward
 9. Beste dank voor de tips beiden, maar de werkwijze van Stegisoft helpt niet, sorry, en de bovenste link van Passer zegt dat de fout zou komen door Chrome. Echter deze heb ik nooit gdwld. wel gebruik ik Opera als hoofdbrowser en heb nooit eerder problemen gehad met IE. In die link staat ook een fix 50388, ik twijfel er aan om verder te gaan met deze fix, kan ik deze toch gedruiken of wat is het beste?
 10. Hi, sinds enige dagen kan ik niet meer een link in een bericht openen, krijg volgende in bijlage te zien:
 11. Beste droske, ik weet het ook niet meer, zal wel in orde zijn zeker. In alle geval bedankt voor uw moeite.
 12. Waarom moest ik dan in eerste instantie de test met FSRT.exe doen? Ben toch zeker niet dement aan 't worden?
 13. OKé, dat zal dan in orde zijn. Is er verder nog iets gevonden over dat geval met de vraag om mijn bureaublad te tonen bij de opstart van de site, er is een addision.txt en frst.txt van gemaakt.
 14. Sorry droske, dat moet dan verkeerd gelopen zijn, ik heb dat verkeerdelijk aan kape uitgelegd. Hoe ik dan daar op gekomen ben is mij een raadsel. Omdat jullie zoveel inzet en hulp geven wou ik enkel vermelden (niet om daar een bedanking voor te krijgen) dat ik met plezier ook, zoals velen ongetwijfeld, een financiele bijdrage heb gestort via een overschrijving met mededeling ward. Heb gezocht of ik die post nog terug vind, maar hoe det nu gaat dat weet ik niet. Zou het graag weten hoe je dat kunt doen als je wil
 15. Sorry droske, dat moet dan verkeerd gelopen zijn, ik heb dat verkeerdelijk aan kape uitgelegd. Hoe ik dan daar op gekomen ben is mij een raadsel. Omdat jullie zoveel inzet en hulp geven wou ik enkel vermelden (niet om daar een bedanking voor te krijgen) dat ik met plezier ook, zoals velen ongetwijfeld, een financiele bijdrage heb gestort via een overschrijving met mededeling ward.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.