Ga naar inhoud

iFrank

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

iFrank's prestaties

  1. Net een nieuwe account aangemaakt op Windows en in configuratie NL-BE punt & Deens als taal toegevoegd. Alleen kan ik NL-BE punt niet selecteren ..... Op de andere windows account is dit geen enkel probleem. Iemand enig idee?
  2. Na 2 avonden vloeken omdat ie crashte als HD tune op 80-90% zat.... hier dan eindelijk de screenshot. Gisteren (voordat HD Tune z'n job heeft kunnen afronden dus) heb ik alvast een chkdsk -r, scan en spotfix gedaan, in die volgorde. 's Avonds crashte hij dus opnieuw (vandaag -nog- niet).
  3. Update 2 : ook na de USB stick eruit te halen blijft ie crashen... blue-screen-view-30-1-17.txt
  4. Update : Zonet is ie gecrashed terwijl ik bezig was in Inkscape. Ook heb ik net gelezen dat het zou kunnen dat er iets mis is met het RAM geheugen. De Sandisk Cruzer wordt ook gebruikt voor 'ReadyBoost' RAM. Zou het dan ook kunnen dat die het probleem veroorzaakt? Zou 'Readyboost' herinstalleren dat probleem van de baan kunnen helpen, of beter gewoon dat hulpmiddel links laten liggen? Eind november/begin december kon hij niet meer worden opgestart en heeft een kennis zich ermee bezig gehouden. Voordien was het blijkbaar ntoskrnl.exe+1509a0 en nu +14e3a0. September was er dan ook een 'DRIVER_POWER_STATE_FAILURE' op ntoskrnl.exe+153836 Nogmaals dank voor bijstand en info!!
  5. Beste, Sinds kort blijkt m'n Asus te crashen met het allom bekende 'kernel_data_inpage_error' blue screen. Het lijkt telkens en enkel te gebeuren als ik de computer even niet gebruik. Elke keer als ik de computer verlaat voor 5-10 minuten is de computer herstart of daarmee bezig. Als ik de laptop dichtklap tijdens deze afwezigheid of lange tijd de laptop bezig hou, blijkt ie naar behoren te werken (behave dat sinds kort F2 bij opstart niet meer werkt). Na enig opzoekwerk hier op de site heb ik alvast rekening gehouden met enkele tips om jullie assistentie iets of wat te vermakkelijken en Speccy en Blue Screen View gedownload. Hier de uitkomst van deze programma's : Speccy link Alvast bedankt!!!! blue-screen-view-29-1-17.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.