Ga naar inhoud

netteke1

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

netteke1's prestaties

  1. Dit heb ik nu geprobeerd, maar helaas nog stteds geen nieuwe mappen. Niet door op nieuwe map te klikken en ook niet met ctrl shift N
  2. Misschien een beetje domme vraag, maar ik zie bij windows 10 niet staan -alle programma's - bureauaccessoires. Hoe kom ik daar met windows 10? Dit probleempje is opgelost.
  3. Alle windows systeembestanden zijn gecontroleerd en er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden. Ik kan nog geen nieuwe map aanmaken.
  4. Misschien een beetje domme vraag, maar ik zie bij windows 10 niet staan -alle programma's - bureauaccessoires. Hoe kom ik daar met windows 10? Dit probleempje is opgelost.
  5. Misschien een beetje domme vraag, maar ik zie bij windows 10 niet staan -alle programma's - bureauaccessoires. Hoe kom ik daar met windows 10?
  6. Nee ook dat lukt niet meer. Geen idee waarom niet. Voorheen was het gewoon mogelijk door op nieuwe map te klikken of zoals u zegt met de muis.
  7. Wie kan mij helpen? Ik kan nergens meer nieuwe mappen aanmaken. Niet in documenten, afbeeldingen video's etc. Het wordt zo wel wat onoverzichtelijk in mijn verkenner. Ik heb windows 10 op mijn PC met de laatste grote update.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.