Ga naar inhoud

Poetje

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Poetje's prestaties

  1. Deze link had ik ook al gevonden, zal deze weekend nog eens nader naar kijken.
  2. Geen probleem, ik wist ook niet waar ik deze vraag anders kon thuisbrengen.
  3. Beste Passer, Het scherm wat jij toont is als je met de rechtermuisknop op een exe klikt in windows 10. Ik probeer het spel echter te draaien in windows 98 via de emulator virtual box, daar heb je andere opties.
  4. Beste Passer, Bedankt voor je snelle antwoord. Was inderdaad een foutje, kreeg die andere vraag niet meer verwijderd. Als ik met de rechter muisknop klik op de exe van het spel zie ik deze keuze echter niet staan. Alleen open, send to, cut, copy, create shortcut, delete, rename en properties. Bij properties kan ik ook niks vinden wat betreft compatibiliteit. Kijk ik verkeerd?
  5. Beste mensen, Ik probeer Safecracker (1997) draaiende te krijgen op windows 98 (second edition) via VirtualBox en Scifi display doctor. Bij het opstarten van het spel knippert de muiscursor. Na ongeveer 1/2 minuten blijft het spel hangen. Zijn er mogelijkheden om dit te verhelpen of is dit spel simpelweg te oud? Graag wat tips van mensen, Groet,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.