Ga naar inhoud

hannah28

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hannah28's prestaties

  1. Mijn laptop (fujitsu lifebook e780) wilde ik laatst aan zetten, dit werkte gewoon, maar tijdens de boot, bleef hij plots hangen. Het is een zwart scherm, met linksbovenin een soort spatiebalk tekentje die blijft knipperen. Dit blijft eindeloos doorgaan. Ook na herstarten gebeurt hetzelfde. Kan iemand mij hiermee helpen?
  2. Voor zover ik nu merken kan is het helemaal opgelost! Ontzettend bedankt! Mvg
  3. Ik hoop dat het deze keer gelukt is! zoek-results.log
  4. Ik weet niet welke het is dus ik stuur meerdere. zoek-results.log runcheck.txt zoek-results2017-02-10-191821.log
  5. Hallo, Sinds een tijdje doet mijn laptop raar als ik het internet wil gebruiken. Aan de ene kant reageert ie langzaam, maar ook opent hij tabbladen en nieuwe vensters met spam zomaar uit het niets. Soms als ik ergens op klik (gewoon een site, bv) moet ik eerst 3 schermen wegklikken voordat ik verder kan. Ook komen er regelmatig alledlei banners in het scherm. Rechts bovenin zie ik dan de naam 'ads by advertiser' staan. Ik heb allerlei programma's die ik niet kende en gebruikte verwijderd, maar nog steeds heb ik dit probleem. Ik heb ook google chrome verwijderd en opnieuw gedownload, zelfs internet explorer geprobeerd, maar bij allen komt het voor. Bij gewoon gebruik van word oid is er niks aan de hand. Kan iemand mij hiermee helpen? Ik weet echt niet wat ik moet. Mvg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.